Rise Of Olympus

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.51%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Rise Of Olympus:

2 plays

Gokkast beoordeling

Rise Of Olympus
RTP 94.51%
Volatiliteit HOOG

Rise Of Olympus

De naam Rise of Olympus van ontwikkelaar Play’n Go zal bij vele gamers niet onbekend zijn. Dit populaire spel is een technische kloon van Moon Princess, wat ook een enorm populair en bekend video slot is van Play’n Go,

Je speelt Rise of Olympus met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai. We schatten de variatie van Rise of Olympus in op hoog.

Rise of Olympus speelregels

Rise of Olympus heeft een vijf keer vijf speelveld en heeft geen vaste winlijnen. Daarnaast zijn de symbolen cascading. Dit houdt in dat zodra je een winnende combinatie hebt weten te maken, de symbolen van het scherm verdwijnen. De symbolen die er boven liggen, vallen nu als het ware omlaag.

Als het je lukt om een winnende combinatie te maken met drie symbolen, dan wordt het middelste symbool een Wild symbool. Dit symbool blijft een gehele draai staan. Bovendien wordt de verdubbelaar ook telkens verhoogd na een winnende combinatie.

Aan de zijkant van het scherm vind je drie goden. Elke keer dat je een spin hebt waarin je niets wint, kun je de ‘Hand of God’ feature activeren. Deze goden hebben alle drie een andere superkracht.

Zo kom je onder meer Zeus tegen. Zeus kan ervoor zorgen dat er twee symbolen verdwijnen. Hades is een andere god die zijn superkrachten kan gebruiken. Hij kan één van de symbolen veranderen in een ander symbool. De laatste god, Poseidon, heeft als superkracht dat hij één of twee Wild symbolen op de rollen kan zetten.

Ook zit er in Rise of Olympus een gratis spin feature. Om deze te activeren moet je ervoor zorgen dat de meter aan de zijkant van het scherm gevuld is. Deze vul je door zoveel mogelijk winnende combinaties te maken met de goden.

Ook tijdens deze gratis spin feature is de ‘Hand of God’ feature weer van belang. Ook deze vult weer bij elke draai zonder winnende combinatie.

Rise of Olympus thema en symbolen

Het design van deze video slot is geweldig. Play’n Go heeft met het mythologische thema zeker de juiste toon weten te raken. De goden die je in het spel tegen komt, helpen je perfect op weg zodat je met flinke bedragen naar huis kunt gaan.

De Wild symbolen zijn het meeste waard wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen. Dit is namelijk goed voor vijftig keer je inzet. Wanneer je de drie goden weet te bemachtigen, is dit goed voor tien keer je inzet. Wanneer je vijf dezelfde symbolen weet te bemachtigen komt er ook nog eens een verdubbelaar bij op!

Conclusie en vergelijkbare games

Rise of Olympus is een prachtig spel wat enorm uitdagend is en extra veel leuke features heeft. De RTP van deze gokkast is met 96,5% ook niet mis! Doordat je zowel horizontaal als verticaal een winnende combinatie kunt maken, merk je al gauw dat de bedragen je om de oren vliegen.

Je kunt Rise of Olympus op zowel de desktop als op mobiele apparaten spelen. Tevens is er ook een demo-versie van dit spel beschikbaar, zo kun je het spel eerst eens uitproberen zonder met daadwerkelijk geld aan de slag te gaan.

Ook Microgaming heeft een video slot op hun naam staan met een mythologisch thema, genaamd Wild Scarabs. Dit spel neemt je mee het oude Egypte in waar de gouden torren je om de oren vliegen. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,20 cent en je kunt tot wel ruim honderdduizend euro winnen!

Ook Yggdrasil heeft een video slot die we aan je willen voorstellen, genaamd Trolls Bridge 2. In deze gokkast staan trollen centraal en dit heeft de ontwikkelaar heel erg mooi weten te doen. Je speelt dit spel met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een RTP van 96,7%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...