Fire Joker Freeze

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Fire Joker Freeze:

14 plays

Gokkast beoordeling

Fire Joker Freeze
RTP 94.2%
Volatiliteit MED

Fire Joker Freeze

Fire Joker Freeze is een online gokkast van Play’n Go dat een simpele uitstraling heeft maar een enorm spannende twist heeft.

Fire Joker Freeze speel je met een minimale inzet van €0,05 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Het uitkeringspercentage is 96,2% en je kunt tot wel tachtigduizend euro winnen. De variatie van deze gokkast is hoog.

Fire Joker Freeze speelregels

Je speelt Fire Joker Freeze met vijf winlijnen. Voordat je begint met spelen stel je de winlijnen in. Het spel oogt in eerste instantie als een fruitmachine, maar zodra je erin begint te spelen merk je al gauw dat het héél veel meer is dan dat.

Wanneer je op twee reels, drie keer hetzelfde symbool hebt weten te draaien, dan krijg je een herkansingsmogelijkheid. Het spel biedt je namelijk nu een gratis re-spin aan. De reels waar je dit symbool niet op hebt staan gaat nu draaien en hiermee krijg je dus de mogelijkheid om er toch nog winst uit te halen.

Een andere bijzondere feature is de Mulitplier Feature. Wanneer je negen keer hetzelfde symbool op de reels hebt staan, dan activeer je deze. Ook hiermee krijg je dus de mogelijkheid om van een verlies ineens een flinke winst te maken. De joker-spellen staan erom bekend dat ze een alles of niets gokkast zijn, in Fire Joker Freeze is dit absoluut het geval. Als je wint, win je gelijk ook flink.

Fire Joker Freeze thema en symbolen

Fire Joker Freeze is een simpel ogende gokkast waarin de joker het wildsymbool is. Tevens is dit symbool ook het hoogst uitbetalende symbool. Wanneer je hiervan drie weet te bemachtigen, levert dit je tot tachtig keer de inzet op.

Andere symbolen die je tegen komt in het spel, zijn de klassieke fruitkast symbolen. De zeven is goed voor vijfentwintig keer de inzet. Ook kom je een gouden ster tegen, drie van deze symbolen is goed voor twintig keer de inzet. Met het BAR-symbool kan je tot vijftien keer de inzet pakken.

De fruitsymbolen zijn goed voor vier tot zeven keer de inzet. De fruitstukken die je tegenkomt zijn de druiven, kersen, citroenen en pruimen. Het laagst uitbetalende symbool van deze gokkast is het X-symbool, hiermee win je slechts twee keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Fire Joker Freeze is een enorm spannende gokkast waar je, als je een goede dag hebt, flink in kunt winnen. Al lijkt het erop dat je aan het spelen bent zonder enig wist te boeken, kan dit zomaar omdraaien en toch goed uitpakken vanwege de herkansingen die het spel biedt.

Fire Joker Freeze is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund door iOS en Android.

Ook Amatic heeft een klassieke gokkast op zijn naam staan met Hot Scatter. Dit spel neemt je mee naar de ouderwetse gokhallen waarin je flinke bedragen kunt winnen.

Je speelt Hot Scatter met de fruitsymbolen en tien winlijnen. Deze gokkast heeft een hoge variatie en een variabele RTP. Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent. Probeer ook Hot Scatter eens uit!

Stakelogic heeft Turbo4player ontwikkeld. Je kunt in deze gokkast ook meespelen voor de mystery jackpot, waarin je tot vijfduizend euro kunt winnen. De minimale inzet is €0,20 cent per draai. Je hebt in deze gokkast verschillende opties qua inzetten. Jij kiest hoe je dit spel gaat spelen!

Turbo4player is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook vind je een gratis versie van deze fruitkast, zodat je het spel eerst eens kunt uitproberen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...