Gemix 2

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Gemix 2:

0 plays

Gokkast beoordeling

Gemix 2
RTP 94.2%
Volatiliteit MED

Gemix 2

Gemix 2 is een videoslot ontwikkeld door Play’n Go dat de opvolger is van de super populaire Gemix. Gemix was bovendien het eerste slot dat Play’n Go uitbracht dat werkte via Cluster Pay.

Gemix 2 is te spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Gemix 2 is een hoge variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,26%. Je kunt in deze slotmachine tot ruim zevenduizend keer je inzet winnen.

Gemix 2 speelregels

Je speelt Gemix 2 op een reels van zeven keer zeven en net als in de eerste versie maak je een winnende combinatie wanneer je een cluster weet te vormen van minimaal vijf gelijke symbolen. Hoe meer symbolen je in het cluster weet te bemachtigen, hoe hoger de uitbetaling zal zijn.

Wanneer je een winnende combinatie gemaakt hebt verdwijnen de symbolen van het scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én dus nieuwe winnende combinaties.

Er zitten verborgen patronen in Gemix 2. Deze speel je vrij met de clusters en zo ontdek je nieuwe werelden die verborgen zitten in het spel. Elke nieuwe wereld die je binnen stapt heeft ook een eigen mystery wild feature.

Een andere belangrijke feature in Gemix 2 is de Crystal Charge. Bovenin het speelveld zie je een meter. Deze meter moet je zien te vullen met ten minste vijfentwintig symbolen. Wanneer je deze vol hebt levert het een booster op.

  • Nova Blast Booster: Deze booster explodeert een aantal symbolen en zorgt er tevens voor dat de posities van symbolen veranderen.
  • Crystal Warp Booster: Er wordt nu één symbool gekozen en deze komt op verschillende posities in het speelveld te staan.
  • Light Beam Booster: Deze straal van licht laat clusters achter op het speelveld.
  • Chain Lightning Booster: Dit is de meeste krachtige booster die je tegen komt. Er worden gelijke symbolen diagonaal over het scherm verspreid.

Maar hier stopt de feature nog niet. Want wanneer je de meter hebt weten te vullen met vijftig (of misschien nog wel meer) gelijke symbolen, dan zitten er nog flink wat extra’s bij. Zo kun je de winsten tot wel twintig keer vermenigvuldigen.

Gemix 2 thema en symbolen

Deze hoge variatie gokkast heeft een bijzondere, kleurrijke en unieke uitstraling. De sterren zijn het meeste waard. Wanneer je hiervan vijftien in een cluster weet te bemachtigen, levert dit je tot tweehonderd keer de inzet op.

Je wint in Gemix 2 vooral in de Crystal Charge Bonus Feature. Dus zorg er vooral voor dat je deze meter zo vol mogelijk weet te krijgen om de écht lekere bedragen binnen te halen.

Conclusie en vergelijkbare games

Gemix 2 lijkt qua uitstraling veel op de originele versie van deze gokkast. De cluster pays zorgen ervoor dat het spel spannend is en in de bonus features kun je bovendien flink winnen.

Je kunt in Gemix 2 tot ruim zevenhonderdduizend euro winnen! Je krijgt ook de mogelijkheid het spel eerst eens gratis te spelen. Dit doe je via de demo-versie van het spel. Ook kun je Gemix 2 op zowel de desktop als op de mobiele apparaten spelen.

Big Time Gaming heeft Holy Diver Megaways uitgebracht. Zoals je al wel verwacht is dit een Megaways slot. Je hebt in deze slotmachine ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Je speelt Holy Diver Megaways met een minimale inleg van €0,10 cent per draai en je kunt tot ruim twintigduizend keer je inzet winnen. De RTP is met 96,54% ook net iets boven het gemiddelde.

Just For The Win heeft Tiki Vikings uitgebracht. Tiki Vikings is een lage variatie gokkast waarin je tot maximaal vijfenzeventigduizend euro kunt winnen.

Je speelt Tiki Vikings met twintig vaste winlijnen en een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Het uitkeringspercentage is 96,01%. Daarnaast is deze gokkast te spelen op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...