Fire Joker

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.15%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fire Joker:

104 plays

Gokkast beoordeling

Fire Joker
RTP 96.15%
Volatiliteit MED

Fire Joker

Fire Joker is een gokkast van Play’n GO. Deze gokkast bestaat uit drie rollen en vijf win lijnen. Je kunt Fire Joker al spelen voor een schamele €0,05 cent.

Fire Joker neemt je mee terug de tijd in. Het spel kwam uit in 2016 en was gelijk een groot succes. Ondanks dat het een klassieke fruitmachine is, heeft Fire Joker wel een aantal opzwepende extra’s die het spel nét dat beetje extra weet te geven.

Fire Joker speelregels

Vanwege het feit dat dit een redelijk ouderwetse en klassieke fruitmachine is, zijn de regels van het spel enorm eenvoudig. Ook als je een beginner bent, zul je merken dat na een paar spins je het al volledig onder de knie hebt. De Fire Joker videoslot heeft een klassiek rooster van drie keer drie rollen en heeft vijf vaste win lijnen.

Wanneer het je lukt om drie gelijke symbolen op de rollen te krijgen, activeer je het rad van de verdubbelaars. Er is hier de mogelijkheid om een verdubbelaar te winnen die maar liefst tien keer verdubbeld!

Naast dat Fire Joker op de desktop te spelen is, is het ook mogelijk om het op je mobiele telefoon te spelen. Fire Joker is al te spelen voor €0,05 cent per draai en heeft een maximum van €100,- per draai.

Fire Joker thema en symbolen

Pas op dat je je niet verbrand! De achtergrond van Fire Joker staat namelijk in de fik. De klassieke rollen zijn duidelijk zichtbaar en de symbolen zijn de fruitsymbolen zoals we deze allemaal wel kennen.

Het symbool om vooral goed in de gaten te houden is de ‘Fire Joker’. Dit symbool is het meeste waard én zal je bovendien verder helpen in het spel.

Wanneer je alle rollen weet te vullen met hetzelfde symbool, dan activeer je het rad en heb je de mogelijkheid om tienduizend keer de inzet te winnen. In een standaard spin is het overigens mogelijk om tot achthonderd keer de inzet te winnen.

Conclusie en vergelijkbare games

Deze moderne fruitmachine met een iet wat klassieke touch is naar onze mening een ware topper. De gemakkelijke winsten die je kunt behalen in deze gokkast zijn altijd lekker en daarnaast is het spel ook gewoon leuk om te spelen.

Play’N GO staat er over het algemeen om bekend mooie en nette gokkasten te maken. Ook Fire Joker voldoet hier aan! Twee andere gokkasten om in gedachten te houden zijn:

  1. Frozen Gems, een echt winters spel waar je handen van bevriezen! Voor dit avontuur is het belangrijk om je warme winterjas aan te trekken en een kop hete thee of koffie klaar te hebben staan. Frozen Gems is al te spelen voor €0,20 cent per draai en heeft een RTP van 96,36%. Dit is iets hoger dan het gemiddelde.
  2.  Golden Osiris, dit video slot werd in 2020 gelanceerd. Deze gokkast heeft zeven rollen en een RTP van 96.27%. Ook de jackpot van Golden Osiris is niet mis, je kunt namelijk tot wel twaalfduizend keer de inzet winnen.

Ook Golden Osiris neemt je mee het oude Egypte in. Je kunt deze gokkast gratis uitproberen, of gelijk met daadwerkelijk geld spelen. Het is al te spelen voor €0,10 cent per draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...