Moon Princess

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Moon Princess:

10 plays

Gokkast beoordeling

Moon Princess
RTP 96%
Volatiliteit MED

Moon Princess

Moon Princess is een enorm populair video slot ontwikkeld door Play’n Go, met een RTP van 96,5%. Het spel heeft een magisch thema, wat er prachtig uitziet en goed is weten te zetten door Play’n Go.

Je kunt Moon Princess spelen met een minimale inzet van €0,20 cent en een maximale inzet van €100,- per draai.

Moon Princess speelregels

Moon Princess is misschien wel één van de allerbeste video slots die Play’n Go ontwikkeld heeft. De gokkast zit vol met geweldige features en ook is het speelmechanisme uitdagend.

Je speelt Moon Princess zonder vaste winlijnen, op een speelveld van vijf keer vijf. Je maakt een winnende combinatie wanneer je drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. Dit mag zowel horizontaal als verticaal zijn.

Elke keer dat je een winnende combinatie in de gokkast maakt, wordt de vermenigvuldiger, die je aan de zijkant van het spel vindt, met één punt verhoogd.

Ook vind je in Moon Princess een gratis spin feature. Deze feature is op twee manieren te activeren. De meest gemakkelijke manier om de gratis spins te activeren is door het speelveld leeg te spelen tijdens de Princess Trinity Feature. Een andere optie om de gratis spins te ontvangen is om het speelveld tijdens het basisspel leeg te spelen/

Je krijgt tijdens de gratis spins de optie om de hoeveelheid gratis spins zelf uit te kiezen. Wanneer je met de Love Princess speelt, dan krijg je vier gratis spins, deze optie heeft overigens wel het hoogste risico. Met Star Princess krijg je vijf gratis spins en dit heeft een medium risico. Het minste risico loop je met Storm Princess, je krijgt hiermee acht gratis spins. Je kunt tijdens deze feature de gratis spins optie ook re-activeren, dit doe je wanneer de prinsessenmeter vol is.

Moon Princess thema en symbolen

Het thema van deze gokkast gaat over drie magische prinsessen, die allemaal over verschillende superkrachten bezitten.

Je vindt in het spel drie prinsessen die de namen Love, Star en Storm dragen. Alle drie bezitten ze een andere speciale superkracht waarmee ze jou kunnen helpen winst te maken. De superkrachten worden op willekeurige momenten door de prinsessen geactiveerd.

De Love Princess heeft als superkracht dat zij één gehele set symbolen in een andere set van symbolen kan omzetten.

De Star Princess heeft de mogelijkheid om één of twee symbolen op de rollen te plaatsen.

Storm Princess heeft de superkracht om twee sets met symbolen van het scherm af te schieten.

Conclusie en vergelijkbare games

Play’n Go heeft deze gokkast al in 2017 gelanceerd, maar is misschien wel één van de allerbeste gokkasten die zij ontworpen hebben. Het spel is uitdagend, zit vol leuke features en het design is prachtig. Ook zijn de prijzen die je kunt winnen in het spel niet mis.

Je kunt Moon Princess ook eerst in een demo-versie spelen, voordat je direct met geld aan de slag gaat. Ook is het spel beschikbaar op de desktop en op mobiele apparaten.

Een andere gokkast die Play’n Go ontwikkeld heeft is Mahjong 88. Dit is een video slot waarmee je in cluster pays speelt op een matrix van acht keer acht. Je speelt Mahjong 88 met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai.

Je kunt in Mahjong 88 tot maar liefst vijfduizend keer je inzet terug winnen. Maar, je merkt al gauw tijdens het spelen dat je ook al gauw kleine bedragen weet binnen te halen!

Prosperity Palace is een online slotmachine van Play’n Go dat een Chinees thema heeft. Prosperity Palace is een redelijk simpele gokkast wat al te spelen is met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €100,-.

De RTP van Prosperity Palace is 96,25%, wat gemiddeld is voor slots als deze. Je kunt maar liefst tot een half miljoen euro winnen. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...