Energoonz

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.73%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Energoonz:

1 plays

Gokkast beoordeling

Energoonz
RTP 96.73%
Volatiliteit MED

Energoonz

Energoonz is een enorm populair video slot van Play’n Go wat vol met leuke extra’s zit en waarin je bovendien flinke bedragen kunt winnen.

Je kunt Energoonz spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €40,- per draai. De RTP van deze gokkast is 96,73% wat best flink is!

Energoonz speelregels

Je speelt Energoonz op een matrix van vijf keer vijf, zonder vaste winlijnen. Je maakt een winnende combinatie door drie, vier of vijf symbolen horizontaal of verticaal op de rollen te krijgen.

Achter sommige symbolen die je verticaal op de rollen hebt staan, staat het woord ‘bonus’. Als het je lukt om dit kolom leeg te spelen, dan activeer je de bonus-feature van het spel. In de bonusronde krijg je tien gratis spins. Wanneer je een winnende combinatie weet te maken, veranderen de symbolen in kleurrijke en vrolijke symbolen.

Ook krijg je de mogelijkheid om het speelveld leeg te spelen. Wanneer dit je lukt heb je een flinke winst in handen. Dit levert namelijk tot wel duizend keer je inzet op.

Energoonz thema en symbolen

Energoonz speelt zich af in de ruimte en je komt allerlei verschillende kleurrijke wezens tegen. De gokkast heeft ook sticky Wild symbolen. Wanneer je een winnende combinatie maakt met drie of vier van deze symbolen, dan ontvang je een Wild symbool. Dit Wild symbool blijft net zo lang op de rollen staan tot dat je er een winnende combinatie mee weet te maken.

Wanneer je een winnende combinatie met de symbolen gemaakt hebt, verdwijnen deze van het scherm en zo wordt er dus ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen.

De vermenigvuldiger gaat bij elke winnende combinatie één stapje omhoog. Dus hoe meer winnende combinaties je weet te maken, hoe meer dit uiteindelijk oplevert.

Conclusie en vergelijkbare games

Dit spel van Play’n Go is uitdagend en ziet er bovendien prima uit! Het design is mooi en origineel weergegeven. Daarnaast kun je ook nog eens lekkere bedragen winnen in de gokkast

Het enige wat wij hebben aan te merken aan deze gokkast zijn de inzetten. Je betaald per draai en de stappen zijn redelijk groot. Zo is de eerste inzet €0,20 cent en de tweede al gelijk €1,-. Hier had naar onze mening nog wel een stap tussen gemogen. Wat daarnaast wel enorm positief is aan deze gokkast is de hoge RTP, deze ligt op 96,73%.

Je kunt Energoonz spelen op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android. Ook kun je ervoor kiezen om het spel eerst in een demo-versie te spelen.

Houd je wel van online video slots met een ruimte-thema? Ook Endorphina heeft er eentje op zijn naam staan, genaamd 2027 ISS. Deze video slot heeft een RTP van 96% en een minimale inzet van €0,01 cent. Je kunt in deze gokkast maar liefst zeventwintigduizend keer je inzet winnen. Dat is niet mis!

Microgaming heeft ook een prachtig slot op hun naam staan in hetzelfde straatje als 2027 ISS en Energoonz, genaamd Stardust. Stardust speel je met veertig winlijnen en de minimale inzet is €0,40 cent per draai. Je kunt in deze gokkast maar liefst honderdduizend euro winnen!

Stardust is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten en het heeft ook een demo-versie beschikbaar.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...