Candy Island Princess

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Candy Island Princess:

6 plays

Gokkast beoordeling

Candy Island Princess
RTP 94.2%
Volatiliteit MED

Candy Island Princess

Graag stellen we je voor aan een bijzondere slot van Play ’n Go. Deze biedt een vrolijke Anime thema met leuke kleuren. Deze producent heeft hier al vaker mee geëxperimenteerd, bijvoorbeeld in de slot Moon Princess. Hier vind je onze uitgebreide beoordeling, waarbij we ook nog even in gaan op de speciale features en wat onze mening over dit spel is.

Deze feiten wil je in ieder geval op een rij hebben:

Ontwikkelaar:      Play ’n Go

Type:                     Video slot

Thema:                 Anime

RTP:                      84.20% tot en met 96.20%

Winlijnen:           5

Rollen:                 3×3

Min-max inzet:   0,05-100,00

Bonussen & features:  Free spins, Candy splash feature

Variantie:            Laag/gemiddeld

Maximale uitbetaling:  5000 keer jouw inzet

Lanceerdatum:    2021

Zo gaat Candy Island Princess in het werk

Het idee van dit spel is dat er drie vrouwelijke kandidaten voor een competitie af reizen naar een tropisch eiland. Wie wordt de nieuwe candy girl queen? De achtergrond van het spel is een mooi tropisch gebied. Het doel van Candy Island Princess is om drie van dezelfde symbolen te verzamelen. Er zijn hierbij de snoepsymbolen zoals harten, diamanten, bloemen en cirkels, die het minste per stuk opleveren, te weten maximaal 1 keer jouw inzet. De hoogst betalende symbolen zijn de drie dames en die leveren je maximaal twee tot zes keer jouw inzet op. Er is geen Wild symbool aanwezig.

De features bij Candy Island Princess die je echt geld opleveren

De features bij dit spel worden geactiveerd door de scatters en de vrouwelijke symbolen. Allereerst de Candy Splash Feature. Deze wordt vrijgespeeld op het moment dat je drie symbolen van de vrouwen weet te verzamelen, die symbolen breiden zich dan uit over alle rijen. Het moet daarbij dan wel om hetzelfde symbool gaan.

De camera scatters kunnen op elke willekeurige plek landen en activeren dan de Behind the Scenes functie. Je ontvangt vervolgens een directe winst van 5 keer, 10 keer, 20 keer, 80 keer, 500 keer of 2000 keer jouw inzet. Kijk verder ook uit naar de ticket scatters. Als je er daar twee van verzamelt ontvang je een Lucky Respin. Weet je vervolgens een derde scatter te verzamelen, dan kun je rekenen op gratis spins.

Free spins zijn anders dan de reguliere spins. Zo hoef je hierbij, om de Candy Splash feature vrij te spelen, niet allemaal dezelfde vrouwen te verzamelen. Bij de laatste gratis spins verschijnen er ticket scatters op het scherm – deze feature kan daarbij tot vijf keer opnieuw getriggerd worden. Aan het einde van de gratis spins ontvang je de Jelly Jiggle Delight. Je gokt hier, met een kans van 1 op 3, dat je een multiplier van twee keer ontvangt over jouw winsten gedurende de gratis spins.

Wat vinden wij van Candy Island Princess?

Candy Island Princess heeft een mooi thema. Toegegeven, het kan een beetje seksistisch overkomen, maar als je daarmee kunt dealen is dit een leuk spel. De extra features zijn prima in orde en geven de kans jouw winsten aanzienlijk te vergroten.  Het Play ’n Go kennen we als prima producent. Wel bevelen we je altijd ten strengste aan om het spel eerst gratis uit te proberen. Zo kun je het door en door leren kennen, voordat je echt geld inzet. Onder andere op de website van de producent, kun je het spel ook in demonstratiemodus bekijken.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...