Frozen Gems

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.34%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Frozen Gems:

2 plays

Gokkast beoordeling

Frozen Gems
RTP 94.34%
Volatiliteit HOOG

Frozen Gems

In 2020 bracht Play’n Go Frozen Gems uit. Een video slot met een hoge variatie. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het spel over bevroren edelstenen en juwelen.

Frozen Gems speel je met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai. De RTP van deze gokkast is 96,36% en de maximale winst die je kunt behalen is tot wel tienduizend keer je inzet.

Frozen Gems

Je speelt Frozen Gems op vijf rollen, met drie rijen en het heeft een win all ways mechanisme. Daarnaast heeft Frozen Gems ook een cascade reels, waardoor het mogelijk is om in één enkele draai, meerdere winnende combinaties te maken. Wanneer je een winnende combinatie hebt gemaakt, verdwijnen deze symbolen van het scherm en vallen de nieuwe symbolen omlaag.

Elke keer dat je een winnende combinatie hebt gemaakt, gaat de vermenigvuldiger met een stapje omhoog. Deze vermenigvuldiger heeft geen limiet en dit kan dus flink oplopen!

Wanneer je drie scatter-symbolen weet te bemachtigen activeer je de gratis spin feature. Je wint met deze drie scatter-symbolen negen gratis spins. Elke scatter die je er nu nog bij weet te draaien, geeft je nog eens één extra gratis spin.

Frozen Gems thema en symbolen

Je speelt Frozen Gems met bevroren edelstenen en juwelen. Het spel heeft een redelijk basic uitstraling, maar toch is het grafisch mooi neergezet. Je komt in Frozen Gems vier verschillende symbolen tegen.

De premium symbolen, zijn de groene, paarse rode en oranje juwelen. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen ontvang je tussen een half en één keer je inzet terug.

Ook kom je de bekende kaartsymbolen tegen. Deze symbolen zijn het minste waard en leveren slechts een halve keer je inzet op.

Het Wild symbool is goed voor tweeënhalf keer je inzet, wanneer je er vijf van hebt weten te bemachtigen. De scatter-symbolen zorgen ervoor dat je de gratis spins activeert.

Conclusie en vergelijkbare games

Frozen Gems is een mooi ontwikkelde video slot van Play’n Go waar de hoge kwaliteit zeker voorop staat. Het spel heeft een hoge variatie, al moeten we zeggen dat deze niet enorm hoog is. Je speelt het spel vooral omdat het spannend en leuk is én natuurlijk voor de flinke bedragen die er te winnen zijn!

Frozen Gems is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele telefoons en wordt ondersteund door iOS en Android. Je kunt er bovendien ook voor kiezen om het spel eerst eens in een demo te spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Endorphina heeft een online slot ontwikkeld die de naam Aus Den Tal draagt. Dit video slot heeft als thema rijkdom met een medium variatie. Je kunt in Aus Den Tal tot duizend keer je inzet winnen.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,01 cent per draai en het maximale wat je per draai kunt inzetten is €20,-. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Crystal Mirror is een video slot ontwikkeld door Red Tiger Gaming die we ook graag aan je willen voorstellen. Je speelt Crystal Mirror op zes rollen, vier rijen en met twintig vaste winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent en het maximale is €200,- per draai.

De RTP van Crystal Mirror is 95,77% wat iets beneden het gemiddelde ligt. De variatie schatten wij in op medium.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...