Banana Rock

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Banana Rock:

0 plays

Gokkast beoordeling

Banana Rock
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Banana Rock

In 2018 lanceerde Play’n Go de online gokkast Banana Rock. Dit video slot gaat over een rockband en heeft een prettig retro uitstraling.

Je speelt Banana Rock met een minimale inzet van slechts €0,10 cent per draai en inzetten kan maximaal tot €100,0 per draai. De RTP van deze gokkast is 96,6% en we schatten de variatie hoog in.

Banana Rock speelregels

Je speelt Banana Rock met tien winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. Je kunt in Banana Rock tot wel een kwart miljoen euro winnen.

Banana Rock heeft leuke features, waaronder de respin feature, Wild symbool en Sticky Wilds. Wanneer je een winlijn vol met Wild symbolen weet te bemachtigen levert dit tot vierhonderd keer de inzet op.

Het scatter-symbool is het logo van Banana Rock. Je komt dit symbool alleen tegen op de eerste en de laatste rollen. Wanneer je twee van deze symbolen weet te bemachtigen, dan ontvang je tien gratis spins. Wanneer je tijdens de gratis spins deze symbolen weer weet te bemachtigen is dit nog eens goed voor een extra gratis spin.

Banana Rock thema en symbolen

De achtergrond van de gokkast is kleurrijk en uniek. Ook het muziek in de gokkast is lekker en geeft je echt het rock band gevoel mee.

De premium symbolen zijn de bandleden van de rockgroep. Er zijn vijf bandleden en allemaal bespelen ze een ander instrument en hebben ze een andere kleur, waardoor de symbolen duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Het symbool dat het meest oplevert in dit video slot is de rocker met de gele gitaar. Wanneer je dit symbool vijf keer weet te bemachtigen, is dit goed voor vierhonderd keer je inzet.

Het Wild symbool is een gouden grammofoonplaat met een gek uitziende aap. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen op een actieve winlijn, is dit tevens ook goed voor vierhonderd keer je inzet.

Ook kom je nog de basissymbolen tegen. Dit zijn de bekende kaart-symbolen. De kaart-symbolen hebben overigens wel een unieke uitstraling vanwege de neon kleuren. Wanneer je één van de kaartsymbolen vijf keer weet te bemachtigen op een actieve winlijn, is dit goed voor veertig keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Play’n Go heeft met Banana Rock een prachtig video slot weten neer te zetten waar het rock thema goed in naar voren komt. De extra features in het spel zorgen ervoor dat het spel leuk en spannend is. Ook de RTP is niet mis met 96,6%.

Je kunt Banana Rock ook eerst in een demo-versie spelen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Banana Rock is beschikbaar op zowel de dekstop als op mobiele apparaten.

Op zoek naar een video slot die anders is dan andere? Neem dan eens een kijke in Toki Time van Thunderkick. We omschrijven dit spel als een goede mix tussen een gokkast en een videospel.

Toki Time speel je met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en de RTP is met 97,1% flink.

Ook Pragmatic Play heeft een video slot waarmee we je kennis willen laten maken, genaamd The Catfather. Dit spel heeft veel weg van de bekende film The Godfather.

Je speelt The Catfather met negen actieve winlijnen en inzetten is mogelijk vanaf €0,09 cent. De RTP van deze gokkast is 98,1% wat enorm hoog is voor video slots als deze!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...