Hot Bingo

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.89%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Hot Bingo:

1 plays

Gokkast beoordeling

Hot Bingo
RTP 94.89%
Volatiliteit MED

Hot Bingo

Fan van bingospellen? Dan wil je zeker eens een spelletje spelen bij Hot Bingo. Dit moderne bingospel biedt een aantal leuke features en de kwaliteit die wij gewend zijn van Play ’n Go. Bingo wordt bij deze slot heet, heter, heetst. Dit spel is volledig mobiel compatibel.

Allereerst vind je hier de belangrijkste informatie. Daarna vertellen wij hoe deze variant werkt en wat de extra features zijn. Uiteraard gaan we tenslotte in op wat wij van dit spel vinden.

Over Hot Bingo:

Ontwikkelaar: Play ‘n Go

Type: Video bingo

Thema: Bingo

Features en bonussen: Ballen bij kopen en Bonus Super Line

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 5.000 euro

Lanceerdatum: 2019

Zo werkt Hot Bingo

Wij weten zeker dat we het principe van bingo niet aan je uit hoeven te leggen. Bij Hot Bingo kun je echter met tot vier kaarten per ronde spelen. Elke kaart bevat vijftien cijfers. De cijfers variëren tussen de 0 en de 90 en je krijgt vervolgens willekeurig 33 ballen toegekend.

De belangrijkste features van Hot Bingo

Bij Hot Bingo heb je de mogelijkheid om extra ballen te kopen op het moment dat je net 1 cijfer te weinig hebt om een winnende combinatie te vormen. Zo heb je extra kans om te winnen.

Er is daarnaast een aantrekkelijke bonus feature aanwezig. Deze heet de Bonus Sper Line. Deze functie activeer je door met 18 ballen of minder een lijn te vormen. Je mag dan een draai geven aan het Bonus Wheel. Daarbij ontvang je een Multiplier van 2x, 5x of 10x of een level up. Bij die laatste optie word je geüpgraded naar een groter Bonus Wheel dat een multiplier maximaal van 50x oplevert. Elke multiplier wordt toegepast op al jouw winsten.

Onze mening over Hot Bingo

Hot Bingo is een prima bingospel van een goede producent. Het is niet heel bijzonder, maar leuk voor de liefhebbers. Probeer het spel wel altijd eerst gratis uit, bijvoorbeeld op de website van Play ’n Go. Een andere leuke optie is Park Bingo.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...