Aztec Idols

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.65%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Aztec Idols:

0 plays

Gokkast beoordeling

Aztec Idols
RTP 96.65%
Volatiliteit MED

Aztec Idols

Aztec Idols is een video slot ontwikkeld door Play’n Go dat in 2012 gelanceerd werd. Aztec Idols heeft een mysterieus thema en is al jaren lang favoriet onder vele gamers.

Aztec Idols is te spelen met een minimale inzet van €0,02 cent en heeft een maximale inzet van €75,-. De RTP van deze gokkast is 96,65% wat netjes is voor een spel als deze. De variatie van Aztec Idols is hoog en je kunt tot maar liefst ruim tweeëntwintigduizend keer je inzet terug winnen.

Aztec Idols speelregels

Je speelt Aztec Idols op vijf rollen en met vijftien winlijnen. Je gaat in dit spel samen met een avonturier opzoek naar de goed verborgen Azteekse schatten. Onderweg kom je verschillende leuke bonus features tegen én kun je ook nog eens flinke bedragen winnen.

De eerste bonus feature die we gaan bespreken is de Aztec Temple Bonus. Dit bonusspel activeer je wanneer je drie gouden Aztec symbolen weet te bemachtigen. In dit bonusspel is het de bedoeling dat je kiest uit vijf verschillende gouden standbeelden. Elk heeft zijn eigen prijs. Je kan in deze feature tot honderdvijftig keer je inzet winnen.

Ook kom je de Aztec kalender tegen, deze feature activeer je wanneer je drie scattersymbolen weet te bemachtigen. Het scatter symbool van Aztec Idols is de gouden munt. Wanneer je in de Aztec kalender terecht komt, ontvang je tien tot twintig gratis spins én extra scatter symbolen.

Aztec Idols thema en symbolen

Het Aztec thema is niet onbekend, er zijn vele games uitgebracht met ditzelfde thema. Toch is Aztec Idols enorm mooi neergezet en is het een spannende gokkast om in te spelen.

Het Wild symbool is de avonturier, Rich Wilde. Wanneer je vijf van dit symbool weet te bemachtigen, levert dit je tot vijfduizend credits op. Het scatter symbool van deze gokkast zijn de gouden munten. Naast dat je hiermee de bonus feature activeert, is dit symbool ook duizend credits waard wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen.

Ook kom je verschillende masker-symbolen tegen, de verschillende maskers zijn goed voor vijfhonderd tot zevenhonderdvijftig credits waard.

De symbolen die het minste uitbetalen zijn de kaart-symbolen. Deze zijn goed voor honderd tot honderdvijftig credits, wanneer je hiervan vijf hebt weten te draaien.

Conclusie en vergelijkbare games

Ondanks dat Aztec Idols al redelijk oud is, is dit zeker een gokkast om eens te spelen. De extra features in het spel zijn netjes neergezet en de bedragen die je kunt winnen zijn ook zeker niet mis!

Je kan Aztec Idols spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Er is bovendien ook een demo-versie beschikbaar van deze slotmachine. Hier krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een ander video slot van ontwikkelaar Play’n Go is Street Magic, deze gokkast kwam in 2018 uit en is sinds dag één enorm populair. Je speelt Street Magic op vijf rollen, met vier rijen en twintig winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf slechts €0,02 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai.

Street Magic heeft een uitkeringspercentage van 96,48%, wat netjes is voor slots als deze. Het spel zit vol met spannende Wild symbolen en je kunt tot maar liefst vijfduizend keer je inzet winnen.

Een ander video slot ontwikkeld door Play’n Go is Rich Wilde and the Tome of Madness. Een gokkast met een hele mond vol, maar eentje om zeker eens een gokje in te wagen. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot maar liefst tweeduizend keer je inzet terug winnen.

Rich Wilde and the Tome of Madness is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...