Diamonds of the Realm

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.26%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Diamonds of the Realm:

15 plays

Gokkast beoordeling

Diamonds of the Realm
RTP 94.26%
Volatiliteit HOOG

Diamonds of the Realm

Diamonds of the Realm is een online slot ontwikkeld door Play’n Go waarin je opzoek gaat naar de verborgen schatten van koning Arthur. Deze gokkast speelt zich af in de middeleeuwen, in een mysterieus kasteel in Engeland.

Spelen in Diamonds of the Realm doe je met een minimale inzet van € 0,10 cent per spin en een maximale inzet van € 100,- per spin.

Dit is een hoge variantie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,23%. Je kan tot maximaal twintigduizend keer de inzet winnen.

Diamonds of the Realm speelregels

Je speelt Diamonds of the Realm op een standaard reels van vijf keer drie, op twintig vaste winlijnen. Een winnende combinatie heb je te pakken wanneer je drie gelijke symbolen, op één van de winlijnen weet te bemachtigen.

Je komt in Diamonds of the Realm ook een aantal features tegen. Zo ook een gratis spins feature. Deze is te activeren wanneer je ten minste drie scatters weet te bemachtigen.

Je ontvangt in ieder geval vijf gratis spins, maar tijdens deze feature is het de bedoeling om de diamanten te verzamelen, om zo de nieuwe levels in deze feature te activeren. Elke keer dat het je lukt om een hoger level te openen, krijg je opnieuw vijf gratis spins.

Bovenaan in het scherm vind je een meter. Elke keer dat je winst pakt, stijgt de meter. Deze meter geeft je de mogelijkheid om winsten flink te verdubbelen, gezien dit een zogenoemde ‘multiplier meter’ is. Dit kan oplopen tot maximaal x 100.

Maar dit is overigens niet de enige meter die je tegenkomt. Tijdens de bonus feature worden scatter symbolen ook verzameld in een bonus meter. Het is de bedoeling om deze meter helemaal te vullen met dit symbool.

Wanneer er zes scatters zijn verzameld, zullen er opnieuw vijf gratis spins gegeven worden en wordt de Multiplier van x2 naar x5 verhoogd.

Vervolgens kan je de volgende level activeren wanneer er opnieuw zes scatters verzameld worden en wordt de Multiplier van x5 naar x10 gezet.

Het laatste level dat behaald kan worden is door ook weer zes scatters te verzamelen en de Multiplier van x10 naar x100 te zetten.

Hierna is de bonusronde afgelopen en is het maximale aantal van achttien diamanten en twintig gratis spins behaald in deze spannende bonusronde.

Diamonds of the Realm thema en symbolen

Diamonds of the Realm speelt zich af in een mysterieus kasteel, waarbij verschillende personen centraal staan, zoals koning Arthur, Mordred en Morgan.

Je speelt de gokkast met verschillende spannende bonus feature. Ook zit er een wild symbool in het spel. Dit symbool vervangt reguliere symbolen, om je zo te helpen om winnende combinaties te maken.

Het scatter symbol zorgt ervoor dat je de bonus ronde activeert en de vermenigvuldigers ophoogt.

Conclusie en vergelijkbare games

Diamonds of the Realm is een leuke, spannende en bovenal vermakelijke gokkast, waarin je flinke winsten kan pakken door de vermenigvuldigers.

Dit is een populair thema onder spelers, waardoor wij verwachten dat veel gamers dit een érg leuk spel zullen gaan vinden.

Je hebt ook de mogelijkheid om het spel eerst eens te spelen in de demo versie. Zo krijg je de kans om het spel te ontdekken en de spelregels te leren kennen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Bovendien is het ook mogelijk om Diamonds of the Realm te spelen op mobiele apparaten. Het spel wordt zowel ondersteund in iOS als Android.

Andere toppers

We willen je ook graag kennis laten maken met Kingmaker, een online slot ontwikkeld door Big Time Gaming. Je speelt deze gokkast met 16.807 manieren om winnende combinaties te maken en spelen is al mogelijk vanaf € 0,20 cent per spin.

Je komt in Kingmaker verschillende spannende features tegen, zoals wild en scatter symbolen, vermenigvuldigers en een gratis spins bonus ronde. Dit is een hoge variantie gokkast met een RTP van 96,65%.

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Street Fighter 2, een online slot van NetEnt. Deze gokkast werd tijdens ICE 2020 groots aangekondigd en is het vervolg op het enorm populaire arcade spel uit 1991.

Street Fighter 2 is een cluster pay slot. Dit houdt in dat je clusters moet maken van ten minste vijf gelijke symbolen om een winnende combinatie te hebben. Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per draai. De variantie is medium tot hoog en de RTP is 96,06%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...