Ninja Fruits

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.65%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Ninja Fruits:

0 plays

Gokkast beoordeling

Ninja Fruits
RTP 96.65%
Volatiliteit HOOG

Ninja Fruits

Ninja Fruits is een online gokkast ontwikkeld door Play’n Go, dat geïnspireerd is op de Japanse vechtsport. Je kunt Ninja Fruits spelen met een minimale inzet van €0,01 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €18,75,- per draai.

Het spel heeft een RTP van 96,65% en we schatten de variatie in op medium. Ninja Fruits is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Ninja Fruits speelregels

Je kiest voordat je begint met Ninja Fruits met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Het maximale aantal winlijnen waarmee je kunt spelen zijn vijftien. Ninja Fruits komt met verschillende leuke bonus-features.

Zo kom je onder meer de werp-sterren bonus functie tegen. Wanneer je ten minste drie werp-sterren weet te bemachtigen, activeer je de pick-and-click feature. Je ziet nu vijf verschillende vruchten. De bedoeling is dat je met de werp-sterren de vruchten raakt. Als dit je lukt, dan win je je inzet terug. Maar, als je mist, dan ga je terug naar het basisspil.

Maar, wanneer het je lukt om ze alle vijf te raken, dan pak je een lekkere winst! Dit levert je namelijk ruim tweeduizend euro op.

Ninja Fruits thema en symbolen

Ninja Fruits heeft een oosters thema. Zo kom je onder meer een geisha tegen in de gokkast. De geisha is bovendien ook het scatter symbool. Weet je drie van deze symbolen te bemachtigen, dan win je tot vijf keer je inzet terug en bovendien extra bonus-spins.

Ook kom je vier ninja’s tegen. De rood-gemaskerde ninja is het best uitbetalende symbool. Met dit symbool heb je al winst wanneer je er twee van weet te bemachtigen. Wanneer je dit symbool vijf keer weet te landen, dan win je tot duizend keer je inzet op. De drie andere ninja’s zijn goed voor vijfhonderd tot zevenhonderdvijftig keer je inzet.

Ook kom je vruchten tegen in Ninja Fruits. Deze zijn goed voor honderdvijftig keer je inzet.

Ook krijg je de mogelijkheid om je winsten te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. Dit doe je in de gamble feature. Overigens is deze feature een optie en beslis je zelf of je dit wilt gebruiken of niet.

Conclusie en vergelijkbare games

Ninja Fruits is een leuke gokkast die je zeker doet verbazen wanneer je hier in gaat spelen. Je zult merken dat je al gauw leuke bedragen kunt winnen. De extra features in het spel geven het nét dat beetje extra.

Je kunt ervoor kiezen om Ninja Fruits eerst in een demo-versie te spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook Quickspin heeft een gokkast op hun naam staan dat volledig in de Oosterse sferen is, genaamd Wild Chase Tokyo Go. Deze vide slot zit vol actie en sensatie. Je kunt inzetten vanaf €0,20 cent per draai en dat loopt op tot €100,- per draai.

Wild Chase Tokyo Go heeft een RTP van 96,54%. De gokkast ziet er geweldig uit en is zeker ook de moeite waard om eens te spelen!

Een andere gokkast met een Oosters tintje is Dragon Dance van Microgaming. Dit spel speelt zich af in China. Draken staan in de Chinese cultuur voor het verjagen van geesten en dit thema komt goed terug in de gokkast.

Je speelt Dragon Dance met een minimale inzet van €0,25 cent en een maximale inzet van €100,-. Het spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...