Gemix

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.75%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Gemix:

0 plays

Gokkast beoordeling

Gemix
RTP 96.75%
Volatiliteit MED

Gemix

p>Gemix was de allereerste slotmachine van ontwikkelaar Play’n Go die enorm succesvol werd. Het spel heeft enorm veel weg van het bekende ‘candy crush game’ maar je speelt deze gokkast met echt geld.

Je kunt Gemix al spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en de maximale inzet per draai is €100,-. De RTP is ook niet mis en ligt op 96,75%.

Gemix speelregels

Gemix speel je zonder vaste winlijnen en zonder de bekende rollen. Het wordt gespeeld op het zogenoemde matrix van zeven keer zeven. Het is de bedoeling dat je clusters weet te maken met de symbolen. Dit doe je door in ieder geval vijf dezelfde symbolen te landen.

Wanneer je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen ze van je scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Op deze manier is het dus mogelijk om per draai meerdere winnende combinaties te maken.

Ook zit er een extra ronde in, de Crystal Charge. Wanneer je twintig of meer winnende symbolen weet te bemachtigen, activeer je deze ronde. In deze ronde krijg je de mogelijkheid je winsten nog flink te vergroten.

Ook zit er een Super Charge in dit spel. Wanneer je veertig of meer winnende symbolen weet te bemachtigen, activeer je deze ronde en krijg je de kans om je winsten maar liefst drie keer te verdubbelen!

Naast deze rondes zit er ook nog een extra feature in. Deze actiever je door middel van willekeurige combinaties. Hiermee zorg je ervoor dat je extra Wild-symbolen krijgt en dus de mogelijkheid krijgt om nog meere winnende combinaties te maken.

Gemix thema en symbolen

De symbolen in Gemix zijn de bekende edelstenen. Maar je komt ook hart-symbolen en ster-symbolen in deze gokkast tegen.

De symbolen die het meeste waard zijn, zijn de sterren. Als het je lukt om vijftien sterren op het scherm te krijgen, dan win je duizend keer je inzet.

De hart-symbolen zijn ook niet verkeerd. Wanneer je een cluster van deze symbolen weet te maken levert dit vijfhonderd keer je inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Gemix is een leuk spel waar je verrast wordt met de verschillende extra’s. Je kunt lekkere bedragen winnen, terwijl je met de vrolijke edelstenen aan de slag bent. Het spel is spannend en geeft naar onze mening het gevoel dat je een leuk spel aan het spelen bent.

Ken jij Gemix al?

Opzoek naar een ander soort gokkast? Neem eens een kijkje in Wild Nords. Dit video slot van Red Tiger Gaming werd in 2018 gelanceerd en was gelijk een succes. Je speelt Wild Nords op vijf rollen met drie rijen en er zijn twintig winlijnen. Je kunt winnende combinaties van zowel links naar rechts, als van rechts naar links maken.

De maximale winst die je kunt behalen in deze gokkast is duizend keer je inzet. Je speelt deze slot al vanaf €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €60,- per draai.

Een andere leuke video slot om eens een gokje in te wagen is The Expandable van Gamomat. Je speelt deze slot op vijf rollen, drie rijen en tien winlijnen. De RTP van The Expandable is 96,12% en je speelt dit spel al voor €0,10 cent per draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...