Cash Vandal

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.47%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Cash Vandal:

2 plays

Gokkast beoordeling

Cash Vandal
RTP 96.47%
Volatiliteit HOOG

Cash Vandal

Cash Vandal is een kleurrijk en vrolijk online slot van ontwikkelaar Play’n Go. Het doel van de gokkast is om in het bonusspel terecht te komen en daar flinke bedragen binnen te halen.

Je speelt Cash Vandal met een minimale inzet van €0,10 cent en een maximale inzet van €100,- per draai. De RTP van deze gokkast is 96,48%, wat net boven het gemiddelde ligt. De variatie van Cash Vandal schatten wij in op medium.

Cash Vandal speelregels

Je speelt Cash Vandal op vier rollen en met drie rijen en tien vaste winlijnen. Je kunt tot maximaal vijfduizend keer je inzet winnen. Wanneer je dus met de maximale inzet van €100,- speelt, kunt je tot wel een half miljoen euro winnen.

Ook kom je in Cash Vandal een zogenoemde city feature tegen. Deze city feature trigger je wanneer je een gouden spuitbus gecombineerd met een gewone spuitbus weet te bemachtigen. In de city feature wordt je meegenomen naar drie mogelijke steden, met elk hun eigen features.

Parijs, hiermee heb je op de eerste en tweede reel gelijke symbolen. Dit houdt dus in dat je twee keer twee mega symbolen hebt.

Londen: Je krijgt negen mystery symbolen op de rollen. En in Berlijn komen twee of drie Wilds op de rollen terecht.

Cash Vandal thema en symbolen

Dit kleurrijke spel neemt je mee naar een metro-station waar veel graffiti kunst te vinden is. Je speelt ook met de graffiti spuitbussen.

De premium symbolen in Cash Vandal zijn de diamanten, de gouden BAR, en de bankbiljetten. Wanneer je hiervan vier weet te bemachtigen is dit goed voor twee tot tien keer je inzet.

De laag uitbetalende symbolen zijn de fruitsymbolen, die je wellicht niet onbekend zijn. Je komt onder meer sinaasappelen, meloenen frambozen en kersen tegen. Wanneer je hier vier van weet te bemachtigen, is dit goed voor één keer je inzet.

Ook zit er een Wild symbool in de gokkast. Dit symbool vervangt alle symbolen, behalve het scatter-symbool. Wanneer je vier Wild symbolen weet te bemachtigen op een actieve winlijn levert dit je vijftig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Cash Vandal is een prachtig uitziend video slot wat van het beeldscherm afspat. Play’n Go staat erom bekend om grafisch mooie video slots neer te zetten en deze doet ook zeker niet onder.

Het spel draait voornamelijk om de extra features en het bonusspel, wat het spel ook extra spannend en leuk maakt. Je kunt ervoor kiezen om Cash Vandal eerst op een demo-versie te spelen, voordat je met echt geld aan de slag gaat. Deze gokkast is beschikbaar op zowel de dekstop als op mobiele apparaten.

Zijn de spellen van Play’n Go jouw favoriete spellen? Neem dan ook eens een kijkje in Wild Rails. De variatie van deze gokkast is medium en de RTP is 96,53%. Je speelt het op een reels van vijf keer vier en met dertig actieve winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,30 cent per draai.

Een ander spel van Play’n Go is Mission Cash. Het spel is geïnspireerd op de bekende film Mission Impossible en speelt zich af in Londen. Je speelt Mission Cash op vijf rollen met drie rijen en het heeft twintig actieve winlijnen.

Inzetten doe je vanaf €0,20 cent per draai en de RTP van deze gokkast is 96,65%. Het spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...