Book of Dead

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.21%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Dead:

20 plays

Gokkast beoordeling

Book of Dead
RTP 96.21%
Volatiliteit HOOG

Book of Dead

Book of Dead is een video slot die gebruik maakt van de Play’n Go software. Deze online gokkast heeft vijf rollen en tien winlijnen. Het thema van Book of Dead is geïnspireerd op het oude Egypte. Het spel volgt de ontdekkingsreiziger Rich Wild en zijn avonturen!

Het spel is al te spelen vanaf maar liefst €0,01 cent! Maar als je het spel liever eerst uitprobeert zonder inleg, is dit ook mogelijk. Book of Dead is absoluut een spel die je eens gespeeld moet hebben!

Book of Dead speelregels

Wanneer je Book of Dead binnenkomt zie je dat het spel bestaat uit vijf rollen. Deze vijf rollen worden verzegeld door middel van drie rijen. Het spel bestaat voor de rest uit tien win-lijnen waar je op kunt wedden.

Door drie keer op de knoppen te drukken bepaal je de inzetten, muntwaarde, munten en lijnen. Deze kunnen in combinatie worden gebruikt. Ook heeft het spel een zogenoemde Bet-Max optie. Met deze optie kun je gemakkelijk de maximale inzet instellen en de rollen automatisch laten draaien bij deze inzet. Zoals vele andere spellen, heeft ook Book of Dead een auto-play functie. Hiermee kun je het spel automatisch laten draaien.

Book of Dead wordt vaak vergeleken met Novomatic land based slot Book of Ra, wat waarschijnlijk een van de redenen is waarom dit slot zo populair is. Het ontwerp is uitstekend en door de goed ontwikkelde en leuke functies heeft het spel een hoog winstpotentieel!

Je kunt Book of Dead al spelen vanaf €0,01 cent per draai en heeft een maximum van €50,- per draai.

Book of Dead thema en symbolen

De achtergrond van het spel neemt je geheel mee terug de tijd in naar het oude Egypte en ook de audio-geluiden zijn top in dit spel. Maar naast dat het spel er enorm goed uitziet, zijn ook de winstmogelijkheden enorm. Zo kun je maar liefst vijfduizend keer jouw inzet winnen.

Book of Dead heeft ook een eigen gok ronde, deze kan worden geactiveerd wanneer je een winnende combinatie weet te vormen in het basisspel. Er wordt je vervolgens gevraagd om de juiste kleur te raden van een speelkaart. Als je deze juist weet te beantwoorden, wordt jouw winst verdubbeld. Maar weet je het juiste antwoord te raden van een gehele reeks, dan wordt dit bedrag zelfs verviervoudigt!

Het boeksymbool is zowel de Scatter als de Wildsymbool. Wanneer het fungeert als de Wildsymbool, is het een vervanging voor elk ander symbool en helpt het spelers om een ​​winnende combinatie te vormen. Als het scattersymbool tevoorschijn komt, activeert het boek tien gratis spins-functies, deze wordt geactiveerd wanneer ten minste drie scatters tegelijkertijd ergens op de rollen komen.

Conclusie en vergelijkbare games

De prachtige vormgeving in dit Play’n Go slotgame is en de ingebouwde specials zijn absoluut indrukwekkend in dit populaire spel. Doordat je laag kunt inzetten en de verdubbelaars klaar staan, zijn er veel winstmogelijkheden in dit spel te vinden. Dit is wellicht één van de meest indrukwekkende en leukste Play’n Go games die je kunt vinden!

Andere populaire Play’n Go games zijn bijvoorbeeld Legacy of Dead. Ook dit spel neemt je mee het oude Egypte in. Mocht dit thema je aanspreken en Book of Dead één van jouw favoriete spellen zijn, dan is ook dit spel absoluut de moeite waard. De meningen over Legacy of Dead zijn nogal verdeeld, wij zijn dus extra benieuwd wat jij van dit spel gaat vinden!

Een andere optie die ook in het oude Egypte blijft en misschien wel één van de allerbekendste spellen is, die er te vinden is, is Book of Ra (deluxe). Dit spel bestaat uit vijf rollen en drie rijen, wat erg standaard is voor videoslots als deze. Novomatic heeft altijd bekend gestaan ​​om games met aansprekende thema’s en mooie grafische uitstralingen te maken. Ook dit spel doet daar zeker niet aan onder!

FAQ’s

Wat is de extra feature in dit spel?

In het spel Book of Dead kun je maar liefst een extra gok ronde activeren. Deze mogelijkheid krijg je wanneer je in het basisspel een winnende combinatie weet te maken. Vervolgens moet je de juiste kleur raden en kan je hier hoge bedragen mee winnen!

Is er ook een gratis versie beschikbaar van Book of Dead?

Ja, het spel is ook gratis te spelen. Dit is ideaal wanneer je het spel eens wilt uitproberen voordat je daadwerkelijk een bedrag inzet!

Is Book of Dead ook op de mobiele telefoon te spelen?

Ja, Book of Dead is zowel op iOS als op Android te spelen.

Wat houdt Play’n Go in?

Play’n Go ontwikkeld en creëert videoslot games en hebben al veel bekende en grote videoslots op hun naam staan.

Wat is de maximale winst die je kunt behalen in Book of Dead?

In het spel Book of Dead kun je maar liefst vijfduizend keer jouw inzet winnen. Al zijn er in het spel ook vele andere winstmogelijkheden te ontdekken.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...