Perfect Gems

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Perfect Gems:

1 plays

Gokkast beoordeling

Perfect Gems
RTP 94.5%
Volatiliteit HOOG

Perfect Gems

Perfect Gems is een online video slot van ontwikkelaar Play’n Go dat een ander mechanisme heeft dan ‘normaal’. Het  ‘Splitting Symbols’-mechanisme lijkt erg op het Megaways meganisme.

je kunt in Perfect Gems tot wel een half miljoen euro winnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. De RTP is met 96,5% ook net wat boven het gemiddelde.

Perfect Gems speelregels

Je speelt Perfect Gems op een reels van zes en het heeft ruim twintigduizend mogelijkheden om te winnen. De eerste en de laatste reels bevatten elk drie symbolen. De tweede tot en met de vijfde reel bevatten vier tot zeven symbolen.

Perfect Gems heeft ook een bonusspel. Dit is eigenlijk waarom je deze gokkast speelt, want hier zijn de hoogste winsten in de behalen. Zo kom je onder meer een progressieve verdubbelaar tegen.

Je komt in het bonusspel terecht wanneer je drie scatter-bonussymbolen. De scatter-symbolen zijn de diamant en de ring. Ook activeer je hiermee de gratis spins. Elke keer dat je een winnende cascade weet te maken, verhoogt de verdubbelaar. Het leuke hieraan is dat de verdubbelaar geen maximum heeft. Dit houdt dus in dat de winsten ook oneindig kunnen oplopen!

Perfect Gems thema en symbolen

Je komt in Perfect Gems verschillende speelkaart-symbolen tegen. Deze speelkaarten zijn goed voor anderhalf keer je inzet. De juwelen zijn ook redelijk goed uitbetalende symbolen. Zo is de blauwe edelsteen vijfentwintig keer je inzet waard.

Ook speelt het spel met een cascade systeem. Wanneer je een winnende combinatie maakt, ontploffen de symbolen van het scherm af en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen en dus ook nieuwe winnende combinaties.

Conclusie en vergelijkbare games

Play’n Go heeft met Perfect Gems een mooi spel weten neer te zetten wat met het Splitting Symbols’-mechanisme erg lucratief kan uitpakken. Er zijn, zeker in het bonusspel, flinke bedragen te winnen!

Perfect Gems is te spelen in een demo-versie, zo kun je de gokkast eerst eens uitproberen voor dat je met écht geld aan de slag gaat. Ook is het spel beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Ben je al bekend met Mega Fortune van spelontwikkelaar NetEnt? Dit spel staat erom bekend dat het al heel wat gamers miljonair gemaakt heeft! in 2013 viel het hoogste bedrag ooit, van ruim zeventienmiljoen euro. Maar ook in de jaren erna heeft het verschillende spelers enorm rijk weten te maken.

Je speelt Mega Fortune met een minimale inzet van €0,25 cent en het heeft een RTP van 96,6%. Het spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Aus Dem Tal, een video slot van Endorphina. Je speelt Aus Dem Tal met twintig winlijnen en inzetten is mogelijk vanaf €0,01 cent. Je maakt al een winnende combinatie wanneer je slechts twee gelijke symbolen weet te bemachtigen.

Het maximale wat je kunt winnen in Aus Dem Tal is tweehonderdduizend euro! De variatie van deze gokkast schatten wij in op medium en de RTP is 96%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...