Dr Toonz

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.25%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Dr Toonz:

1 plays

Gokkast beoordeling

Dr Toonz
RTP 94.25%
Volatiliteit HOOG

Dr Toonz

Dr. Toonz is een videoslot ontwikkeld door Play’n Go, waarin de professor jouw meeneemt naar zijn lab waar hij experimenteert met buitenaards leven.

Spelen in deze bijzondere en spannende gokkast doe je al met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Dit is een hoge variantie gokkast waarin je tot 22.000 keer de inzet kan winnen. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,25%.

Dr. Toonz speelregels

Je speelt op een reels van zes keer vier en je begint met 4096 manieren om winnende combinaties te maken.

Door een bijzonder mechanisme dat Play’n Go ontwikkeld heeft en toegevoegd heeft aan deze gokkast, loopt dit op tot maximaal 262.144 manieren om winnende combinaties te maken.

Dit gebeurt middels de Dynamic Payways mechanisme. Hierbij worde winnende combinaties gemaakt door minimaal drie en maximaal zes gelijke symbolen op een van de Ways to Win te landen vanaf de eerste reel.

Je kan Dr. Toonz ook spelen in een turbo modus, waarbij de rollen sneller draaien en uiteraard kan je er ook voor kiezen om de gokkast in de auto play functie te laten spelen.

Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken, verdwijnen de symbolen van het scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Hierdoor is het mogelijk om in één draai meerdere winsten te pakken.

Is het je gelukt om een winnende combo te draaien, dan zie je dat de quantummeter geactiveerd wordt. Het is de bedoeling dat je deze oplaad en wanneer deze vol is, kunnen er twee features geactiveerd worden:

  • Metamorfoses bonus: hierbij worden vijf tot acht symbolen veranderd, waardoor winsten hoger kunnen uitvallen.
  • Desintegratie bonus: alle symbolen dat ogen bevatten worden verwijdert en er worden twee wild symbolen aan de reels toegevoegd. Vervolgens wordt de Dynamic Payways geactiveerd en krijg je tot 262144 manieren om winnende combo’s te maken.

Ook kom je in de gokkast een gratis spins bonus feature tegen. In deze ronde kan je tot maximaal vijfentwintig gratis spins ontvangen, afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je hebt weten te bemachtigen.

Dr. Toonz thema en symbolen

Dr. Toonz speelt zich af in een laboratorium waarbij de reels staan in de reageerbuisjes. De doctor, Toonz, is druk bezig met het experimenteren op de buitenaardse monstertjes.

Play’n Go heeft een mooi maar bovenal unieke gokkast ontwikkeld met Dr. Toonz. De kleuren zijn mooi en de gokkast is netjes afgewerkt.

Het wild symbool is de bol, dit symbool helpt je om winnende combinaties te maken, doordat het alle reguliere symbolen vervangt. Tevens is dit symbool ook twee keer de inzet waard.

De laag uitbetalende symbolen zijn de monstertjes met één oog en de premium symbolen zijn de monstertjes met twee ogen.

Conclusie en vergelijkbare games

Dr. Toonz is een bijzondere en vermakelijke gokkast, dat mooi in de reeks past van Play’n Go. Eerder had de ontwikkelaar al een gigantisch succes met de gokkasten Reactoonz en Reactoonz 2, Dr. Toonz past naar onze mening hierbij goed in het rijtje.

De variantie van de gokkast is flink hoog, dit is wel een puntje om rekening mee te houden.

Dr. Toonz is ook te spelen op mobiele apparaten, het wordt ondersteund in zowel iOS als Android. Tevens heb je ook de mogelijkheid om de gokkast eerst eens uit te proberen in de demo versie. Zo kan je het spel leren kennen en ontdekken, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Andere toppers

Zoals we al hebben benoemd in de review vinden we Dr. Toonz een mooie toevoeging in de reeks van de buitenaardse, gekke slots. De eerste hysterische gokkast die Play’n Go ontwikkeld heeft in ditzelfde thema is Reactoonz.

Reactoonz lijkt op het eerste gezicht wellicht een wat lastige gokkast. We raden je daarom ook aan om deze eerst gratis te spelen, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

Reactoonz is een Cluster Pay gokkast, wat inhoudt dat je een winnende combinatie te pakken hebt, wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster hebt weten te vormen. Je speelt het spel op een reels van zeven keer zeven en de winst die je kan behalen is ongelimiteerd.

Spelen doe je met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai, de RTP is 96,52% en de variantie is hoog! Play’n Go heeft ook een deel 2 gemaakt, met de verassende naam Reactoonz 2.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...