Reactoonz 2

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Reactoonz 2:

26 plays

Gokkast beoordeling

Reactoonz 2
RTP 94.2%
Volatiliteit HOOG

Reactoonz 2

Reactoonz 2 is de opvolger van misschien wel het meest populaire Play’n Go spel ooit. Reactoonz 2 heeft geweldige nieuwe extra’s. Het spel heeft een fantastische kleurrijke en vrolijke uitstraling en heeft daarnaast ook leuke bonusfuncties.

De kleurrijke monsters hebben allemaal verschillende winstmogelijkheden. Reactoonz 2 is al te spelen vanaf €0,20 cent per draai en heeft een maximale inzet van €100,-

Het spel kan in eerste instantie lastig aanvoelen. Maar wanneer je de handigheid erin weet te vinden is het alsof je nooit anders gedaan hebt. Daarnaast zijn de winstmogelijkheden enorm goed en is het daarom zeker de moeite waard dit spel eens uit te proberen. als je niet direct wilt spelen met het inzet van geld, is het ook mogelijk om het spel uit te proberen zonder daadwerkelijk geld in te leggen.

Reactoonz 2 speelregels

Reactoonz 2 draait op het software van Play’n Go en bevat een zeven keer zeven reels. Het maximale wat je kunt winnen per draai is drieduizend keer jouw inzet! Daarnaast heeft Reactoonz 2 een RTP van 96.2%.

Elke keer dat je een winnende combinatie gemaakt hebt, zal deze verwijderen van het scherm en komt er ruimte om nieuwe winnende combinaties te maken. Wanneer je vijftien of meer van dezelfde symbolen weet te bemachtigen kun je maar liefst je inzet vijfhonderd keer terug winnen!

Reactoonz 2 thema en symbolen

Het kleurrijke Reactoonz 2 neemt je mee in de wereld van kleurrijke en vrolijke uitziende monstertjes. Het ruimte thema is leuk opgezet en de monsters in het spel zijn goed neergezet.

Het symbool waar je vooral op wilt letten is het Gargantoon symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, zodat je winnende combinaties kunt maken. Maar naast het Gargantoon symbool zijn er ook twee andere bonusfuncties die je niet wilt missen.

Conclusie en vergelijkbare games

Het kleurrijke en vrolijke Reactoonz 2 is een waardige opvolger van het al enorm populaire Reactoonz. Het spel biedt een aantal extra’s en is absoluut de moeite waard om eens uit te proberen. Ben je al fan van Reactoonz? Wacht dan zeker niet langer om deel twee eens te spelen, je zult verder uitgedaagd worden en de windassen zijn goed!

Ben je opzoek naar andere Play’n Go spellen? Wellicht is het spel 24K Dragon wel wat voor jou! Dit spannende drakenspel heeft een maximale winst van maar liefst vierentwintigduizend keer jouw inzet! Het spel is geïnspireerd op een ‘old-school’ fantasie-wereld. De naam 24K refereert naar de maximale winst mogelijkheden en de RTP is met 96,2% relatief hoog.

Een ander spel waar je wellicht eens een kijkje naar wilt nemen is Agent Destiny. Dit Play’n Go spel heeft een andere uitstraling dan die we gewend zijn. Het heeft geïllustreerde symbolen en een echte retro uitstraling. Je kunt in Agent Destiny tot vijfzuidend keer jouw inzet terug winnen en het heeft een RTP van 96.26% Agent Destiny heeft de mogelijkheid om te spelen zonder daadwerkelijk geld in te leggen, dus probeer het eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...