Golden Ticket 2

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.5%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Golden Ticket 2:

37 plays

Gokkast beoordeling

Golden Ticket 2
RTP 94.5%
Volatiliteit HOOG

Golden Ticket 2

Golden Ticket 2 is het vervolg op het immens populaire eerste deel, Golden Ticket. De gokkast is ontwikkeld door Play’n Go en de provider bracht het eerste deel uit in 2014. Het was een van de eerste cluster pay slots dat Play’n Go ontwikkelde en het werd tijd voor een nieuwe versie.

Golden Ticket 2 werd in 2020 gelanceerd en het spel neemt je mee naar een circus. Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Je kunt tot maximaal vijfduizend keer de inzet winnen. De variantie is hoog en het uitkeringspercentage bedraagt 96.5%. We raden je overigens wel aan dit even te controleren voordat je gaat spelen, gezien dit kan variëren.

Golden Ticket 2 speelregels

Golden Ticket 2 is een gokkast dat gebruik maakt van het Cluster Pays mechanisme. Je speelt op een matrix van vijf keer vijf. Je hebt een winnende combinatie te pakken wanneer je een cluster weet te maken, zowel horizontaal als verticaal.

Golden Ticket 2 heeft een wild meter. Deze vul je door winnende combinaties te maken met de artiesten. Tevens wordt de vermenigvuldiger ook steeds + één opgehoogd.

De opgebouwde vermenigvuldiger neem je vervolgens mee naar de gratis spins feature. Deze activeer je wanneer je het woord ‘BONUS’ hebt weten vrij te spelen.

Je krijgt nu drie verschillende opties:

  • negen gratis spins met een wild van twee keer twee bij iedere Win Spin.
  • Zeven gratis spins met een wild van twee keer twee en een x twee vermenigvuldiger bij iedere Win Spin.
  • Vijf gratis spins met een wild van twee keer twee en een vermenigvuldiger van x drie bij elke Win Spin.

De Win Spin zijn onafhankelijke extra spins die je ontvangt en waarbij je er zeker van bent dat je een winst pakt.

Deze spins activeer je ook door de meter te vullen, net zoals je dit deed in het basisspel.

Golden Ticket 2 thema en symbolen

Golden Ticket 2 speelt zich af in het circus, waarbij de circusartiesten centraal staan. In het geval van Golden Ticket 2 zijn dit de messenwerper, de clown en de spreekstalmeester. Deze symbolen betalen tot tien keer de inzet uit wanneer je er vijf van weet te bemachtigen.

Andere symbolen leveren tot maximaal vijf keer de inzet uit. Het wild symbool is de gouden tent. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Tevens is dit het hoogst uitbetalende symbool en levert dit je tot maximaal vijftig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Golden Ticket 2 is het vervolg op het eerste deel van ontwikkelaar Play’n Go. De gokkast is een technische kloon van de gokkast Troll Hunters 2 dat enkele maanden voor deze gokkast uitkwam.

Echter zit de gokkast erg goed in elkaar, ziet het grafisch tot in de puntjes verzorgt uit en is het een vermakelijke gokkast met een mooi uitgewerkt thema.

De bonusrondes zijn spannend en vallen redelijk vaak. De gokkast heeft een hoge variantie, waardoor uitbetalingen ook flink kunnen oplopen.

Golden Ticket 2 is te spelen op alle apparaten en tevens is het ook mogelijk om eerst de gratis versie te spelen.

Andere toppers

Een andere enorm populaire gokkast van ontwikkelaar Play’n Go is 7 Sins. Deze gokkast gaat over de zeven hoofdzonden, hebzucht, ijdelheid, lust, jaloerse, woede, gulzigheid en luiheid.

Je speelt 7 Sins met 243 manieren om winnende combinaties te maken en inzetten doe je vanaf € 0,10 cent per draai. De gokkast heeft een medium variantie en een uitkeringspercentage van 96,28%. De gokkast kent ook een jackpot, waarin je tot maximaal € 70.000,- kunt winnen.

Arcane Gems is een slot ontwikkeld door Quickspin. Je speelt deze gokkast op een speelveld van vijf keer drie met negen vaste winlijnen.

Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per draai en een maximale winst van ruim vijfduizend keer de inzet. De gokkast Ket een aantal leuke features, waaronder een re-spin feature en vermenigvuldigers. Arcane Gems is een medium variantie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,05%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...