Pack and Cash

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Pack and Cash:

5 plays

Gokkast beoordeling

Pack and Cash
RTP 94.2%
Volatiliteit HOOG

Pack and Cash

Pack and Cash is een video slot ontwikkeld door Play’n Go dat een wel heel bijzonder thema heeft. Deze gokkast neemt je mee naar een distributie centrum, waar de pakketten worden gesorteerd en ingepakt door robots.

Spelen in Pack and Cash doe je met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,20% en dit is een hoge variantie gokkast waarin je tot tienduizend keer de inzet kan winnen.

Pack and Cash speelregels

De gokkast speelt zich af op de werkvloer, waarbij de symbolen op de lopende banden van het distributie centrum staan. Je speelt de gokkast met het Win all Ways mechanisme en er zijn ruim duizend manieren om winnende combinaties te maken.

Wanneer je een winnende combinatie te pakken hebt, verdwijnen de symbolen van het scherm af en worden er nieuwe symbolen op de lopende band toegevoegd, waardoor je in één draai meerdere winsten kan maken.

Elke keer dat je een winnende combo gemaakt hebt, loopt op de progressieve vermenigvuldiger op met + één. Hoe hoger deze vermenigvuldiger oploopt, hoe sneller de loopband begint te draaien, waardoor het spel snel en enorm spannend is.

De progressieve vermenigvuldiger wordt ge-reset wanneer er geen winnende combinaties meer gemaakt worden.

De scatter symbolen activeren de gratis spins bonus feature. Hiervoor dien je er ten minste drie te draaien. Het is niet mogelijk om de gratis spins te re-triggeren, maar de progressieve vermenigvuldiger wordt ook niet gereset tijdens deze ronde.

Mystery Features

Je komt in Pack and Cash ook een aantal mystery features tegen, die voor leuke uitbetalingen kunnen zorgen:

  • Symbol Remover: hierbij worden één of meerdere symbolen van de reels gehaald.
  • Extra Wilds: je ontvangt één of meerdere wild symbolen op de reels.
  • Express Packages: je ontvangt tot maximaal acht mystery symbolen.

Pack and Cash thema en symbolen

Pack and Cash speelt zich dus af in een distributie centrum, waarbij de pakketjes over de lopende banden rollen.

Je komt in Pack and Cash ook een wild symbool tegen. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Het wild symbool is de koffer. Dit symbool kan je tevens een uitbetaling opleveren van maximaal vijf keer de inzet.

De scatter symbolen zijn de wereldbollen. Met dit symbool activeer je de gratis spins bonus ronde.

Andere symbolen in de gokkast betalen tussen de één en drie keer de inzet uit.

Conclusie en vergelijkbare games

Pack and Cash is een bijzondere gokkast met een uniek thema. Het tempo van de gokkast is flink hoog, waardoor het spel spannend is. Al kan het wel wat chaotisch en hectisch overkomen.

Pack and Cash is een hoge variantie gokkast waarin je tot maximaal tienduizend keer de inzet kan winnen.

Pack and Cash is ook te spelen op mobiele apparaten, zodat je van dit spel kan genieten waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast is het ook mogelijk om de gokkast eerst gratis te spelen.

Zo kan je Pack and Cash ontdekken en leren kennen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Andere toppers

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Vault of Fortune, ontwikkeld door Yggdrasil. Deze gokkast zit vol spannende bonus features zoals Dropdown re-spins, stacked wilds, gratis spins en progressieve vermenigvuldigers.

Spelen in Vault of Fortune doe je al vanaf € 0, 10 cent per spin en dit loopt op tot maximaal € 80,- per spin. De maximale winst die je in deze gokkast kan winnen is elfduizend keer de inzet.

De variantie is hoog en het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,1%.

Midas Coins is een online slot ontwikkeld door Quickspin, wat geïnspireerd is op de oude Griekse mythologie. Je speelt deze gokkast met een gratis spins bonus feature, mystery geldprijzen, wild symbolen en de optie om je in te kopen in de bonus feature.

Spelen in Midas Coins is mogelijk vanaf € 0,25 cent per draai. De maximale winst is vastgesteld op vijfduizend keer de inzet. Dit is een hoge variantie gokkast, met een RTP van een gemiddeld 96,01%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...