Diamond Vortex

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Diamond Vortex:

2 plays

Gokkast beoordeling

Diamond Vortex
RTP 94.2%
Volatiliteit HOOG

Diamond Vortex

Play’n Go heeft een cluster pays slot ontwikkeld met de naam Diamond Vortex. Het is misschien niet het meest gemakkelijke slot dat er online te vinden is, maar het is het zeker waard om voor deze gokkast even rustig de tijd te nemen.

Je speelt Diamond Vortex met een minimale inzet van €0,20 cent en een maximale inzet van €100,- per draai. Je kunt tot maximaal vijfduizend keer je totale inzet winnen.

Diamond Vortex speelregels

Je maakt een winnende combinatie wanneer je een cluster weet te maken van ten minste zes symbolen. Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken, verdwijnt deze van het scherm af en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen.

De RTP van Diamond Vortex is 96,20% en de variatie van deze gokkast wordt geschat op medium tot hoog.

Ook vind je in Diamond Vortex een speciale ‘Transform Feature’. Deze kun je activeren middels het vullen van de ‘spot’. Wanneer dit je lukt, veranderd het symbool in een mystery-symbool. Maar het is bovendien ook mogelijk om het spel veel geheel is een mystery-symbool te veranderen. Dit is hoe je het meeste winst kunt pakken in deze gokkast.

Diamond Vortex thema en symbolen

Diamond Vortex heeft een ruimte thema en dit komt in het gehele spel terug. Zo draait het middenpunt van het spel om zijn materie heen. De symbolen in het spel zijn mineralen. Wanneer je het speel veld vol weet te krijgen met dezelfde symbolen, dan pak je grote winst.

De premium symbolen betalen in deze gokkast tussen de twintig en honderd keer je inzet uit. De lage symbolen zijn goed voor tien keer de inzet, wanneer je een cluster van dertig weet te maken.

Ook vind je in Diamond Vortex Wild symbolen en bonussymbolen. Wanneer je een bonussymbool weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins feature.

Conclusie en vergelijkbare games

Diamond Vortex is niet een spel dat je gelijk doorhebt en het kost je wellicht een aantal rondes voordat je doorhebt hoe je de meeste winsten kunt boeken. Maar naar onze mening zorgt dit er ook voor dat het spel niet gauw verveelt. Je kunt flinke bedragen winnen in Diamond Vortex!

Je kunt deze gokkast spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het is tevens ook mogelijk om eerst een demo-versie van dit spel te spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere gokkast die je meeneemt de ruimte in is Shooting Stars, ontwikkeld door Novomatic. Je speelt Shooting Stars met tien winlijnen en een minimale inzet van €0,10 cent per draai.

Je kunt in deze video slot maar liefst vijfentwintigduizend euro winnen. De RTP van Shooting Stars is 96,1% en we schatten de variatie laag in.

NetEnt heeft een online gokkast die vele gamers wellicht nog niet kennen, genaamd Attraction. Deze gokkast werd in 2014 al gelanceerd, maar heeft nog niet echt het grote publiek weten te pakken. Naar onze mening zonde!

Je speelt Attraction met tien winlijnen en een minimale inzet van €0,10 cent. Ook heeft deze video slot verschillende leuke en spannende features! Het spel neemt je mee naar een duister laboratorium… Probeer Attraction zeker eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...