Odin: Protector Of The Realms

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.21%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Odin: Protector Of The Realms:

17 plays

Gokkast beoordeling

Odin: Protector Of The Realms
RTP 94.21%
Volatiliteit MED

Odin: Protector Of The Realms

Odin: Protector Of The Realms is een videoslot ontwikkeld door Play’n Go waarin je meegenomen wordt door Odin, de oppergod tot de Noorse mythologie.

Odis staat bekend als de god van oorlog en wijsheid en wordt vaak afgebeeld met zijn twee kraaien en wolven. Ons doet Odin: Protector Of The Realms een beetje denken aan het bekende spel, World of Warcraft.

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van € 0,20 cent per spin en dit loopt op tot maximaal € 100,- per spin.

De variantie is medium en het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,2%. Je kan tot maximaal vijfduizend keer de inzet winnen.

Odin: Protector Of The Realms speelregels

Het speelveld van de gokkast is een zeshoekig veld, wat ook wel een hexagon genoemd wordt, waarop zevenendertig symbolen staan. Dit spel maakt gebruik van het Cluster Pay mechanisme. Dit houdt in dat je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster moet vormen om een winnende combinatie te maken.

Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te vormen, verdwijnen de symbolen van het veld en worden er nieuwe symbolen op het veld geplaatst. Hierdoor is het mogelijk in één draai meerdere winnende combinaties te pakken.

Bonus features

Je komt in Odin: Protector Of The Realms een flink aantal bonus features tegen. De eerste feature is de Ring Meter. Zolang jij winnende combo’s maakt, wordt deze meter gevuld. Er horen drie verschillende levels bij deze Ring Meter:

  • Level één: je hebt 30 winnende symbolen nodig om het bronzen level te activeren.
  • Level twee: je hebt 70 winnende symbolen nodig om het zilveren level te activeren.
  • Level drie: je hebt 120 winnende symbolen nodig om het gouden level te activeren.

Wanneer je één van de ringen vol hebt en de level behaalt hebt, ga je automatisch door naar de Forged Ring Feature. In deze feature wordt het gemakkelijker gemaakt om winnende combo’s te vormen en worden de clusters groter gemaakt, waardoor uitbetalingen flink oplopen.

De clusters in de Forged Rings worden verdeeld in de grote van het level die jij geactiveerd hebt:

  • Bonzen level: een cluster van ten minste zeven symbolen
  • Zilveren level: een cluster van 12 tot 19 symbolen.
  • Gouden level: een cluster van 20 tot 37 symbolen.

Je komt in Odin: Protector Of The Realms ook nog drie willekeurige features tegen. Deze features worden op een bepaald moment in het spel geactiveerd. De feature wordt luid aangekondigd door Odin en bevatten zijn speciale krachten:

  • Wijsheid: het symbool dat centraal staat wordt omgezet in een premium symbool of een wild symbool.
  • Kracht: twee symbolen in het speelveld verdwijnen.
  • Glorie: je ontvangt twee tot acht wild symbolen in een niet winnende draai.

Odin: Protector Of The Realms thema en symbolen

De gokkast is volledig geïnspireerd op de bijzondere god en zijn krachten. Play’n Go heeft de graphics van het spel bijzonder goed neer weten te zetten.

Het wild symbool van de gokkast is het zwaard van de god. Dit symbool kan overal op het speelveld terecht komen en vervangt alle symbolen, om je zo te helpen winnende combinaties te maken.

Andere symbolen die je tegenkomt zijn onder meer een hamer, een schilt en een hoorn.

Conclusie en vergelijkbare games

Deze gokkast heeft ons absoluut niet teleurgesteld. Sterker nog, we vinden dit een geweldig videoslot, waarin je je uren kan vermaken. Het spel is bijzonder mooi neergezet, erg spannend en je kan er ook nog eens flink in winnen.

Er zitten veel features in, die tevens ook op willekeurige momenten geactiveerd kunnen worden, waardoor het altijd opletten geblazen is.

Odin: Protector Of The Realms is ook eerst te spelen in een demo versie, zodat je het spel eerst kan ontdekken en leren kennen, voordat je met direct geld aan de slag gaat.

Andere toppers

Een ander Cluster Pay slot is er eentje van Red Tiger, genaamd Royal Gems. Het is de bedoeling dat je minimaal vijf gelijke symbolen in een cluster weet te vormen om winst te pakken.

Spelen doe je al vanaf € 0,20 cent per spin en dit loopt op tot maximaal € 20,- per draai. Je kan deze gokkast bovendien ook spelen met de Daily Drop Jackpot, maar let op, de RTP valt dan wel lager uit.

Pragmatic Play heeft de gokkast Treasure Wild ontwikkeld. Je komt in deze gokkast wild en scatter symbolen tegen, een gratis spins bonus feature en het is mogelijk om je in te kopen in de bonus feature.

Spelen in Treasure Wild doe je vanaf € 0,20 cent per spin, op twintig vaste winlijnen. De variantie is ingesteld op hoog en het uitkeringspercentage op 96,53%. Je kan in deze gokkast tot maximaal 4500 keer de inzet winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...