Eye Of Horus Jackpot King

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 93.55%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Eye Of Horus Jackpot King:

26 plays

Gokkast beoordeling

Eye Of Horus Jackpot King
RTP 93.55%
Volatiliteit HOOG

Eye Of Horus Jackpot King

Eye Of Horus Jackpot King is een video slot ontwikkeld door Blueprint Gaming waar je speelt met een jackpot feature.

De minimale inzet in Eye Of Horus Jackpot King is €0,10 cent per draai en de maximale inzet is €100,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,31%, wat net iets boven het gemiddelde ligt.

Eye Of Horus Jackpot King speelregels

Je speelt Eye Of Horus Jackpot King op vijf rollen met drie rijen en het heeft tien vaste winlijnen. Deze medium variatie gokkast heeft naast de jackpot feature nog een aantal andere features.

Om een winnende combinatie te maken is het de bedoeling dat je ten minste drie gelijke symbolen weet te bemachtigen op de rollen, van links naar rechts.

Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen, dan wordt je meegenomen naar de pyramide. Met drie van de scatters krijg je twaalf gratis spins. Hoe meer scatter je hebt, hoe meer gratis spins je ontvangt.

Tijdens deze gratis spins krijg je ook te maken met expanderende wild symbolen. Het wild symbool is de Egyptische god met een vogelhoofd. Wanneer je hiervan minstens twee weet te bemachtigen, expandeert deze over de rollen.

Eye Of Horus Jackpot King thema en symbolen

Eye Of Horus Jackpot King neemt je mee de oude Egyptische tijd in. Ook de symbolen in het spel zijn hierop gebaseerd. Het hoogst uitbetalende symbool is de allesziende Eye of Horus symbool. Wanneer je hier vijf van weet te bemachtigen, levert dit je vijftig keer de inzet op.

Ook het scatter symbool is wat waard. Naast dat deze ervoor zorgt dat je de bonus feature in komt, kan deze je ook een flinke geldprijs opleveren. Wanneer je vijf scatters hebt weten te bemachtigen, levert dit vijftig keer je inzet op. Vier scatter symbolen is goed voor twintig keer je inzet en drie scatter symbolen is goed voor twee keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Eye Of Horus Jackpot King is een video slot geschikt voor alle soorten gamers. Of je nu een beginnende gamer bent, of al jarenlang actief bent, dat maakt in deze gokkast niet uit! Het spel ziet er prachtig uit en er zijn lekkere bedragen binnen te halen. Bovendien is het spel ook extra spannend door de leuke features die Blueprint Gaming er in heeft verwerkt.

Je kunt in Eye Of Horus Jackpot King tot vijfhonderd keer je inzet terug winnen. Daarnaast is Eye Of Horus Jackpot King ook beschikbaar op zowel de desktop  als mobiele telefoon. Wanneer je het spel eerst eens wilt uitproberen, dan kan dit ook via de demo-versie.

NetEnt heeft ook een video slot gebaseerd op deze oude Egyptische tijd die bovendien ook nog eens gebruik maakt van het Megaways mechanisme. Deze medium variatie gokkast heeft ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Divine Fortune is te spelen met een minimale inzet van 0,10 cent per draai en het heeft een uitkeringspercentage van 69,09%. Daarnaast zijn er ook nog eens drie niet-progressieve jackpots te winnen!

Minotaurus is een online gokkast van Endorphina dat naar onze mening veel weg heeft van Starburst, maar dan met een ander thema. Minotaurus is geïnspireerd op de Griekse mythologie.

Je speelt deze medium-variatie gokkast met tien winlijnen en het heeft een uitkeringspercentage van 96%. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...