Casper's Mystery Mirror

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 94.93%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Casper's Mystery Mirror:

2 plays

Gokkast beoordeling

Casper's Mystery Mirror
RTP 94.93%
Volatiliteit MED

Casper’s Mystery Mirror

Casper’s Mystery mirror is een online gokkast dat ontwikkeld is door Blueprint Gaming en is enorm populair onder vele spelers.

Je speelt Casper’s Mystery mirror met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en een maximale inzet van €200,- per draai. De RTP van deze gokkast ligt met 95,5% net iets onder het gemiddelde.

Casper’s Mystery mirror speelregels

Je speelt Casper’s Mystery mirror op vijf rollen met maar liefst veertig winlijnen. Het spel zit vol met leuke features, zoals wild symbolen, scatter symbolen en flink wat gratis spins!

Casper is het wild symbool van deze gokkast. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, dan heb je de jackpot te pakken. De jackpot van Casper’s Mystery mirror is goed voor vijfhonderd munten.

Ook vind je een gratis spins feature in Casper’s Mystery mirror. Deze activeer je met het Casper bonus symbool. Wanneer je deze weet te bemachtigen op de tweede, derde en vierde rol, dan activeer je deze feature. Je ontvangt nu vijf gratis spins.

Wanneer je tijdens deze gratis spins het symbool van de Mystery Mirror op de rollen krijgt dan activeer je de Mystery Mirror feature. Hiermee krijg je de mogelijkheid om flink wat winsten te boeken!

Ook is het mogelijk om tijdens de gratis spins nog extra gratis spins te bemachtigen. Dit doe je simpelweg door weer drie Casper bonussymbolen te draaien.

Casper’s Mystery mirror thema en symbolen

Casper’s Mystery mirror is geïnspireerd op Casper het spookje. Naast dat je Casper zelf in het spel tegenkomt, kom je ook Stretch, Fatso en Stinkie tegen. Ook over het achtergrond muziek is nagedacht en je hoort dan ook een spannend, tikkeltje griezelig muziekje spelen tijdens het spel.

Je maakt een winnende combinatie in Casper’s Mystery mirror wanneer je minstens drie gelijke symbolen weet te bemachtigen van links naar rechts. Casper is het hoogst uitbetalende symbool. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, dan win je tot vijfhonderd munten.

De andere drie gekke spookjes zijn tussen de tweehonderd en vierhonderd munten waard, wanneer je er vijf van weet te bemachtigen. De kaart-symbolen zijn in deze gokkast de laagst uitbetalende munten.

Conclusie en vergelijkbare games

Casper’s Mystery mirror is een grafisch prachtig neergezet en ook het muziekje dat op de achtergrond speelt neemt je mee het thema in. De verschillende features en Mystery Mirror maken het spel extra leuk om te spelen.

De variatie van deze gokkast schatten we in op medium. Je kunt Casper’s Mystery mirror spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook is er een demo versie beschikbaar van deze gokkast. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een ander video slot wat een avontuurlijk en tikje griezelig thema heeft is Mysterious, ontwikkeld door Pragmatic Play dat zich afspeelt is het Victoriaanse tijdperk. Mysterious zit vol met leuke bonus features en je kunt in deze gokkast tot wel tienduizend keer je inzet winnen.

De minimale inzet in deze gokkast is €0,10 cent per draai. De RTP van Mysterious is met 96,50% net iets boven het gemiddelde en het heeft een hoge variatie.

Ook Red Tiger Gaming heeft een slot met een mysterieus randje, genaamd Yucatan’s Mystery. Dit video slot staat in het teken van de Azteken thema en inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai.

Je kunt in Yucatan’s Mystery tot ruim vierduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is met 94,76% wel aan de lage kant. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...