Genie Jackpots

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.49%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Genie Jackpots:

10 plays

Gokkast beoordeling

Genie Jackpots
RTP 96.49%
Volatiliteit MED

Genie Jackpots

King Kong Cash is een online gokkast dat ontwikkeld is door Blueprint Gaming en werd uitgebracht in 2015.

Je speelt King Kong Cash met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €500,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met 95,79% net iets onder het gemiddelde.

King Kong Cash speelregels

Je speelt King Kong Cash op vijf rollen drie rijen en het heeft twintig vaste winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je minimaal drie gelijke symbolen naast elkaar op de winlijn weet te bemachtigen. Je kunt in deze gokkast tot duizend keer je inzet terug winnen.

Je komt in King Kong Cash tot wel negen speciale en unieke features tegen, waar je bovendien ook flinke bedragen in kunt winnen.

Wanneer je drie bonussymbolen weet te bemachtigen, dan activeer je het bonusspel. Voordat je het bonusspel in gaat is het de bedoeling dat je aan een rad draait om te beslissen welk bonusspel je gaat spelen. Als je niet blij bent met de keuze van het rad, dan krijg je bovendien ook de mogelijkheid om via een Gamble Feature het nogmaals te proberen. Houd er dan wel rekening mee dat het een 50/50 kans is!

Je komt in de bonus feature onder andere de Golden Kong Free Spins feature tegen. Je krijgt hiermee tien gratis spins en je speelt met veertig winlijnen. Wanneer de free spins feature ten einde komt, maar je hebt een aantal wild symbolen weten te bemachtigen, dan ontvang je ook nog eens super spins!

King Kong Cash thema en symbolen

King Kong Cash speel je met een Gorilla, genaamd King Kong. King Kong is bovendien ook het wild symbool van deze gokkast.

Andere symbolen die je onder meer tegen komt zijn de kaartsymbolen, dit zijn de laagst uitbetalende symbolen van de gokkast. Andere symbolen die je tegen komt zijn onder meer krokodillen, papegaaien, tijgers en neushoorns. Het King Kong Cash symbool is het hoogst uitbetalende symbool van deze gokkast. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, is dit goed voor vijfentwintig keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

King Kong Cash is videoslot dat vol zit met leuke en unieke features en waar je bovendien ook nog leuke bedragen in kunt winnen. Het is niet moeilijk om in het bonusspel te komen, waardoor het spel ook uitdagend blijft. King Kong Cash is geschikt voor alle soorten gamers, of je nu beginnende bent of al jaren lang jezelf vermaakt met online gokkasten.

Ondanks dat het uitkeringspercentage net wat onder het gemiddelde ligt, vinden wij deze gokkast het wel waard om eens in te spelen. Het spel is overigens beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Ook is er een gratis versie beschikbaar van King Kong Cash, zodat je het spel eerst eens kunt uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Er is ook een vervolg op het populaire King Kong Cash van Blueprint Gaming, genaamd Return of Kong Megaways, ontwikkeld door dezelfde provider. Je speelt Return of Kong Megaways met het Win all Ways mechanisme.

Deze hoge-variatie gokkast heeft een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst vijftigduizend keer je inzet terug winnen. Ook dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Stakelogic heeft met King Bam Bam ook een geweldig videoslot weten neer te zetten. Dit is een lage-variatie gokkast dat je speelt met een minimale inzet van €0,40 cent. Je speelt King Bam Bam met veertig winlijnen en je kunt ruim 2 miljoen euro winnen!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...