Big Cat King Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Cat King Megaways:

1 plays

Gokkast beoordeling

Big Cat King Megaways
RTP 96.5%
Volatiliteit HOOG

Big Cat King Megaways

Big Cat King Megaways is een online gokkast dat ontwikkeld is door Blueprint Gaming met een spannend jungle thema.

Je speelt Big Cat King Megaways met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €10,- per draai. Je kunt in deze hoge-variatie gokkast tot vijftigduizend keer je inzet terug winnen.

Big Cat King Megaways speelregels

Je speelt Big Cat King Megaways met het Win all Ways mechanisme en je hebt ruim honderdduizend manieren om een winnende combinatie te maken. Wanneer je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen deze symbolen van het scherm en wordt er plaats gemaakt voor nieuwe symbolen. Je speelt Big Cat King Megaways op twee sets, de ene set is 6 rollen breed en de andere set is vier rollen breed.

Wanneer je vier scatter symbolen weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins bonus feature. Deze vier symbolen leveren je twaalf gratis spins op. Elke extra scatter symbool die je weet te bemachtigen is goed voor nog eens vijf extra gratis spins.

Ook heb je in deze gokkast de mogelijkheid om Buy a Bonus optie te kopen. Je krijgt de keuze uit twee opties:

  • Acht gratis spins kost je vijftig keer de inzet.
  • Twaalf gratis spins kost je honderd keer de inzet.

Ook krijg je bovendien de mogelijkheid om nog extra spins te winnen in de Gamble Feature. In de Gamble feature zet je een bepaald bedrag in en vervolgens draai je aan het rad. Hiermee zijn drie opties te winnen, namelijk één extra gratis spin, twee extra gratis spins of helemaal niets.

Big Cat King Megaways thema en symbolen

Het jungle thema is geen onbekend thema. In Big Cat King Megaways wordt je meegenomen de woeste jungle in, waar je verschillende wilde dieren tegen komt. Het spel is kleurrijk en netjes neergezet.

De hoog uitbetalende symbolen zijn de wilde dieren. Deze leveren je tussen de twee en vijftig keer je inzet op.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen. Deze symbolen zijn goed voor één tot ongeveer anderhalf keer je inzet.

Ook kom je in het spel mystery symbolen tegen en wild symbolen. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter symbolen. Het scatter symbool van Big Cat King Megaways zijn de diamanten.

Conclusie en vergelijkbare games

Blueprint Gaming heeft verschillende Megaways slotmachines op hun naam staan die stuk voor stuk enorm leuk zijn op te spelen. Ook Big Cat King Megaways is zo’n gokkast! Naast dat er flinke bedragen in te winnen zijn, namelijk tot vijftigduizend keer de inzet, is het ook een vermakelijk slot.

Het uitkeringspercentage is met 97% ook niet mis! Bovendien is Big Cat King Megaways beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook is een een demo versie beschikbaar van dit spel. Hiermee krijg je demogelijkheid het spel eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Zijn de gokkasten die zich afspelen in de jungle jouw favoriet? Neem dan ook eens een kijkje in King Bam Bam, ontwikkeld door Stakelogic. Je speelt deze lage-variatie gokkast met maar liefst veertig winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,40 cent per draai.

King Bam Bam heeft een RTP van 95,82%. Je kunt in deze gokkast tot wel ruim twee miljoen euro winnen!

Golden Caravan is een video slot ontwikkeld door Play’n Go dat je meeneemt de Sahara in. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met drie rijen en tien variabele winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,01 cent.

Het uitkeringspercentage van Golden Caravan is met 96,16% gemiddeld. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...