Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.14%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub:

2 plays

Gokkast beoordeling

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub
RTP 96.14%
Volatiliteit MED

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub is een online video slot ontwikkeld door Blueprint Gaming, dat een origineel en vrolijke gokkast is.

Je speelt Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €200,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met 96,11% gemiddeld voor slots als deze.

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub speelregels

Je speelt Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub op vijf rollen met drie rijen en twintig vaste winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je minimaal drie gelijke symbolen, van links naar rechts, op de winlijnen weet te bemachtigen. Je kunt in deze gokkast tot vijfentwintighonderd keer je inzet terug winnen.

Blueprint Gaming staat erom bekend altijd flink wat werk in de bonus features te zetten. Ook in Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub is dit het geval. Je vindt maar liefst vijftien originele bonus features in deze gokkast.

Er zijn tijdens het basisspel twee features te vinden die activeren op willekeurige momenten.

  • Laser Beam Feature: Rick verwijdert hier een willekeurige rij met symbolen waar geen winnende combinatie mee te maken valt.
  • Win Streak Feature: Nadat je een winnende combinatie gemaakt hebt, zal Rick de overgebleven symbolen van het scherm af blazen om zo ruimte te maken voor meer winnende combinaties.

Wanneer je drie bonussymbolen weet te bemachtigen dan activeer je de Wubba Lubba Dub Dub Bonus feature. Je krijgt hier ook aardig wat opties uit bonussen. Het is dus van belang dit goed door te nemen en een wijze beslissing te maken. Tijdens de bonus features is namelijk flink wat geld te winnen!

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub thema en symbolen

Het thema van Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub is geinspireerd op de bekende Rick en Morty, de bekende science fiction televisieprogramma. Het spel is super vrolijk en kleurrijk neergezet.

Ook de symbolen in het spel zijn hierop geïnspireerd en zo kom je onder meer ook Rick en Morty tegen. Rick is bovendien ook het meest uitbetalende symbool van de gokkast. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit je vijfentwintig keer de inzet op.

Het wild symbool van Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub is de vliegende schotel. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen. Tevens is dit symbool ook goed voor vijfentwintig keer je inzet, wanneer je er vijf van weet te bemachtigen.

Ook kom je de bekende kaartsymbolen tegen en verschillende kristallen. Dit zijn de laag uitbetalende symbolen van deze gokkast.

Conclusie en vergelijkbare games

Blueprint gaming heeft met Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub een prachtig vervolg weten te maken op de voorganger. Het spel is kleurrijk, vrolijk en enorm vermakelijk. Dit komt mede door de vele bonusfeatures die het spel te bieden heeft! Het spel is spannend en zorgt er echt voor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub is beschikbaar op zowel de desktop  als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund in iOS en Android.

Is dit één van jouw favoriete games? Misschien wil je dan ook het eerste deel wel eens uitproberen. Blueprint Gaming heeft met hetzelfde thema namelijk ook Rick and Morty Megaways, waarin je ruim honderdduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en je kunt in Rick and Morty Megaways tot maar liefst vijftigduizend keer je inzet winnen.

Ook ontwikkelaar NetEnt heeft een vrolijk cartoon-achtig slot op hun naam staan die zeker de moeite waard is om eens te spelen, genaamd Boom Brothers. Ondanks dat dit al een redelijk oude gokkast is, is deze enorm vermakelijk.

Inzetten doe je vanaf €0,20 cent per draai. Het uitkeringspercentage van deze medium-variatie gokkast is met 96,4% ook netjes. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...