Genie Jackpots Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.52%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Genie Jackpots Megaways:

1 plays

Gokkast beoordeling

Genie Jackpots Megaways
RTP 96.52%
Volatiliteit HOOG

Genie Jackpots Megaways

Genie Jackpots Megaways is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming, waar gebruikt wordt gemaakt van de Megaways licentie. Je hebt in deze gokkast ruim vijftienduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Je speelt Genie Jackpots Megaways met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai. Het uitkeringspercentage is met 96,52% net iets boven het gemiddelde.

Genie Jackpots Megaways speelregels

Je speelt Genie Jackpots Megaways met het Win all Ways mechanisme en je speelt daarom dus zonder winlijnen. Elke draai geeft andere manieren om winnende combinaties te maken. Je speelt op zes rollen en deze bevatten maximaal vier symbolen.

Je vindt in Genie Jackpots Megaways verschillende leuke bonusfeatures. Als eerste feature benoemen we de Mystery Symbols. Op de rollen kunnen zomaar op willekeurige momenten vraagtekens verschijnen. Deze vraagtekens kunnen in hetzelfde symbool veranderen, waardoor je flinke winsten kunt pakken.

Ook kom je een Genie Power Spin feature tegen. Deze wordt geactiveerd wanneer de Genie uit de lamp ontsnapt. Je moet nu op één van de lampen klikken om de feature te activeren.

Ook krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de Buy a Bonus feature. Blueprint Gaming biedt deze optie aan bij verschillende spellen en is enorm populair. De inzet is flink, namelijk honderd keer je inzet, maar naar onze mening is dit het wel waard!

Bovendien bevat Genie Jackpots Megaways ook een gratis spins bonus feature. Om deze te activeren is het de bedoeling dat je minstens drie scatter symbolen weet te bemachtigen. Je wint minstens tien en maximaal twintig gratis spins, dit is afhankelijk van de hoeveelheid scatter symbolen. Wanneer je tijdens de gratis spins nog eens twee scatter symbolen weet te landen, dan krijg je nog eens vijf gratis spins er boven op.

Genie Jackpots Megaways thema en symbolen

In Genie Jackpots Megaways draait het voornamelijk om de enorm vele winlijnen, wild symbolen en de flinke verdubbelaars die je tegen komt. Het spel ziet er overigens ook prachtig uit en de symbolen zijn netjes neergezet.

Het symbool dat het meeste uitbetaald zijn de Genie jackpot symbolen. Wanneer je hiervan zes weet te bemachtigen, is dit goed voor vijfentwintig keer je inzet.

Alle andere symbolen zijn goed voor een half tot vijf keer je inzet, wanneer je er zes van weet te bemachtigen.

Conclusie en vergelijkbare games

Genie Jackpots Megaways is een geweldig slot waar enorm veel features inzitten die het spel extra spannend en leuk maken. Blueprint Gaming heeft met deze slotmachine naar onze mening geweldig werk afgeleverd en is het zeker waard om eens een gokje in te wagen.

Genie Jackpots Megaways is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. De variatie van deze gokkast schatten wij redelijk hoog in en tevens heeft het ook nog eens ongelimiteerde winst die je kunt pakken.

Zijn de online gokkasten met een magisch thema helemaal jouw soort spellen? Neem dan ook eens een kijkje in The Book of Darkness, ontwikkeld door Betsoft. Deze gokkast is te spelen vanaf €0,10 cent per draai en je kunt tot vijfduizend euro winnen!

Je vindt bovendien verschillende bonus features in The Book of Darkness. De RTP van dit spel is 96,48% en we schatten de variatie laag in.

Een ander magisch spel is Illusions2 ontwikkeld door iSoftBet dat al te spelen is met een minimale inzet van €0,30 cent per draai. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst zestigduizend euro winnen!

In Illusions2 speelt een goochelaar de hoofdrol die samen met zijn vrouw publiek aan het lachen brengt met speciale trucs. Je speelt deze gokkast met dertig winlijnen en het is bovendien te spelen op alle apparaten.

Deze gokkast is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Stampede heeft een uitkeringspercentage van 95,26%

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...