Rolling in Gold

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.46%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Rolling in Gold:

3 plays

Gokkast beoordeling

Rolling in Gold
RTP 96.46%
Volatiliteit HOOG

Rolling in Gold

Rolling In Gold is een online video slot ontwikkeld door Blue Print Gaming waarin je op alle mogelijke manieren winnende combinaties kunt maken.

Je speelt Rolling In Gold met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €50,- per draai. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst vijftigduizend keer je inzet winnen. De RTP van Rolling In Gold is 96,41% wat net iets boven het gemiddelde ligt.

Rolling In Gold speelregels

Je speelt Rolling In Gold met een win all ways mechanisme, wat inhoudt dat je ruim tweeduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken in deze gokkast. De variatie van Rolling In Gold is medium en je kunt tot maar liefst tweehonderdvijftigduizend euro winnen.

Rolling In Gold heeft ook een aantal spannende features. Wanneer je twee wild symbolen samen met een goudklopje of een diamand weet te bemachtigen op de derde rol, dan activeer je de Gold Spins feature.

Tijdens de Gold Spins Feature worden alle goudklompjes en eventueel diamanten op de rollen vast gezet. Alle andere symbolen die je draait, die verdwijnen. Je krijgt vervolgens nog eens drie extra spins om nog minimaal één goudklompje óf diamant erbij te bemachtigen. Lukt je dit? Dan wordt de teller opnieuw gestart. Zodra de spins op zijn, stopt deze Gold Spins Feature.

Maar, heb je tijdens deze feature ook een aantal diamanten weten te bemachtigen, dan krijg je een leuk extraatje. Hiermee activeer je namelijk de Diamond Spin Feature, waar je tevens een vermenigvuldiger bij krijgt. Deze vermenigvuldigt minstens twee keer, en maximaal tien keer. Je kunt in deze feature dus flinke bedragen winnen!

Rolling In Gold thema en symbolen

Rolling In Gold speelt zich af in de donkere mijnen waar je opzoek gaat naar goud en juwelen. De graphics in het spel zijn vrolijk en kleurrijk neergezet, wat zorgt voor een lekkere vibe.

Op de eerste twee rollen kan je de wild symbolen bemachtigen. De wild symbolen van Rolling In Gold zijn de dynamiet.

De hoog uitbetalende symbolen van deze gokkast zijn onder andere een oude mijnwerker, een mijnen-kar en een ezeltje. Deze symbolen zijn goed voor twee tot vijftien keer je inzet.

Ook kom je juwelen tegen in Rolling In Gold, deze zijn samen met de attributen die gebruikt worden door mijnwerkers, goed voor één tot twee keer je inzet.

Ook bevat deze gokkast speciale mystery symbolen. Deze symbolen kunnen in alle andere symbolen veranderen, behalve in de scatter en wild symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Al met al vinden we Rolling In Gold een leuke gokkast dat erg vermakelijk is en waarin bovendien lekkere bedragen te winnen zijn. De feature zorgt ervoor dat het spel spannend wordt.

Je kunt Rolling In Gold spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund door iOS en Android. Ook heeft Rolling In Gold een demo versie beschikbaar. Je kunt in de demo-versie eerst de gokkast eens uitproberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

In 2016 bracht ontwikkelaar NetEnt Warlords – Crystals of Power uit. Een online video slot dat prachtige graphics heeft en enorm origineel is neergezet. Je speelt Warlords – Crystals of Power op vijf rollen en met dertig vaste winlijnen.

Je kunt Warlords – Crystals of Power spelen met een minimale inzet van €0,15 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €150,- per draai. De RTP van deze gokkast is met 96,89% ook zeker niet mis!

Ook Quickpin heeft een bijzonder video slot op zijn naam staan met The Three Musketeers. Je speelt The Three Musketeers met twintig winlijnen en inzetten is mogelijk vanaf €0,25 cent per draai, met een maximum van €100,- per draai.

Dit spel heeft leuke extra features waar flinke bedragen in te winnen zijn! Het maximale wat je kunt winnen in The Three Musketeers is ruim tweehonderdduizend euro. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...