Fortunes of Sparta

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 97.04%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fortunes of Sparta:

0 plays

Gokkast beoordeling

Fortunes of Sparta
RTP 97.04%
Volatiliteit MED

Fortunes of Sparta

Fortunes of Sparta is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming dat al enkele jaren enorm populair is.

Fortunes of Sparta speel je met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €125,- per draai. Deze medium-variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van maar liefst 97% wat flink hoog is voor spellen als deze.

Fortunes of Sparta speelregels

Je speelt Fortunes of Sparta op vijf rollen met drie rijen en het heeft twintig winlijnen. Zoals we gewend zijn van Blueprint Gaming zitten er ook in Fortunes of Sparta leuke extra features.

Wanneer je op de middelste rol de Spartan Streak symbool weet te bemachtigen, dan activeer je de gelijknamige feature. Het wild symbool expandeert nu over de gehele rol, terwijl de andere rollen blijven draaien totdat je een winnende combinatie maakt. Deze feature stopt automatisch wanneer er geen winnende combinaties meer mee worden gemaakt.

Ook vind je in Fortunes of Sparta de Spartan Spins Feature, deze activeer je wanneer je drie bonussymbolen weet te bemachtigen. Het maakt niet uit waar op de reels je deze landt. Drie van deze bonussymbolen is goed voor acht gratis spins en dit kan oplopen tot wel honderd gratis spins!

Fortunes of Sparta thema en symbolen

In Fortunes of Sparta wordt je meegenomen naar de oude Griekse tijd, dat zich afspeelt in de zesde eeuw. Ook de symbolen in deze gokkast zijn hierop gebaseerd. Het design van dit spel is prachtig weergegeven en ook het achtergrond muziekje dat speelt zorgt ervoor dat je het spel wilt blijven spelen.

Het wild symbool is de Griekse tempel. Dit symbool vervangt alle symbolen, behalve de scatter symbolen. Het scatter symbool zorgt ervoor dat je de gratis spins bonus functie activeert. In deze gratis spins feature kun je tot maar liefst honderd gratis spins winnen!

Conclusie en vergelijkbare games

Spellen met het thema geïnspireerd op de oude Griekse tijd doen het eigenlijk altijd enorm goed. Ook Fortunes of Sparta is hier geen uitzondering in. Dit is een populair videoslot dat enorm geliefd is. De medium tot hoge variatie in de gokkast zorgt ervoor dat er veel actie en sensatie te vinden is.

Blueprint Gaming staat erom bekend dat ze veel bonus features in gokkasten stoppen. Ook in deze gokkast is dit geen uitzondering. De spannende features zorgen voor een vermakelijk spel!

Je kunt Fortunes of Sparta spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook is het mogelijk om deze gokkast gratis te spelen. Zo krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een ander videoslot waarin de Sparaten centraal staan, is van Pragmatic Play, genaamd Spartan King. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met vier rijen en veertig vaste winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Je kunt in deze hoge-variatie slotmachine tot ruim zevenduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,6% ook netjes boven het gemiddelde! Spartan King is beschikbaar op alle apparaten.

Een ander videoslot die we aan je willen voorleggen is Sumo Spins, een gokkast ontwikkeld door Red Tiger Gaming dat een RTP heeft van 96,1%. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt ruim vijfhonderdduizend euro winnen!

Je speelt Sumo Spins met veertig vaste winlijnen en verschillende leuke bonusfeatures. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...