Eye of Horus Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 95.02%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Eye of Horus Megaways:

2 plays

Gokkast beoordeling

Eye of Horus Megaways
RTP 95.02%
Volatiliteit HOOG

Eye of Horus Megaways

Eye of Horus Megaways is een online video slot ontwikkeld door Blueprint Gaming dat gebruikt maakt van het Win all Ways mechanisme.

Je speelt Eye of Horus Megaways met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €10,- per draai. De RTP van deze gokkast is 95,49% en je kunt tot tienduizend keer je inzet terug winnen.

Eye of Horus Megaways speelregels

Je speelt Eye of Horus Megaways op zes rollen en het heeft maximaal vijf symbolen per rol. Elke draai veranderen de aantallen van de symbolen per rol. Je hebt in deze gokkast ruim vijftienduizend manieren om een winnende combinatie te maken.

Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen activeer je de gratis spins bonus feature. Je krijgt met deze drie scatters twaalf gratis spins. Tijdens deze gratis spins zijn vooral de Wild Horus symbolen van belang. Elke keer dat je één van de wilds op de rollen weet te bemachtigen, krijg je namelijk twee boosters.

De eerste booster is een extra gratis spin en de tweede booster verhoogd een symbool. Dus, hoe meer wilds je weet te bemachtigen tijdens deze gratis spins, hoe beter dit uitpakt!

Eye of Horus Megaways thema en symbolen

Het thema van Eye of Horus Megaways is geïnspireerd op het oude Egypte. Dit thema doet het altijd wel goed en is favoriet van vele gamers. De Horus symbolen in deze gokkast zijn de expanderende wild symbolen, deze klappen uit over de rollen en hiermee kan je flinke bedragen winnen. Tevens vervangt dit symbool alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen.

Het hoogst uitbetalende symbool van Eye of Horus Megaways is het ooh van Horus, wanneer je hier zes van weet te bemachtigen levert dit je tot twintig keer de inzet op.

Andere goed uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de scarabeeën, Anubis en Nechbet. Wanneer je hiervan zes weet te bemachtigen is dit goed voor één tot vier keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Eye of Horus Megaways is een leuke gokkast waar je lekkere bedragen in kunt winnen. Het megaways systeem is naar onze mening altijd een succes. Opvallend is dat er in deze gokkast geen Buy a Bonus feature aanwezig is. Dit is een feature die Blueprint Gaming vaak aan hun spellen toevoegt.

De variatie van Eye of Horus Megaways schatten wij in op medium. De RTP is met 95,46% wel wat aan de lage kant.

Je kunt deze gokkast spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Tevens is er ook een demo-versie beschikbaar van deze gokkast. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Opzoek naar meet slotmachines met een Egyptisch thema? Neem dan ook eens een kijkje in Egyptian Emeralds, ontwikkeld door Playtech. Je speelt Egyptian Emeralds met tien variabele winlijnen en inzetten is al mogelijk vanaf €0,01 cent per draai.

De variatie van Egyptian Emeralds is laag en de RTP is met 96,36% netjes. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Ook Red Tiger Gaming heeft met Yucatan’s Mystery een prachtig slot weten neer te zetten. Dit spel is geïnspireerd op de Azteken mythologie en speel je op vijf rollen met vier rijen en heeft dertig winlijnen.

Je kunt Yucatan’s Mystery spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en tot maar liefst ruim vierduizend keer je inzet terug winnen.

Deze gokkast is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Stampede heeft een uitkeringspercentage van 95,26%

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...