Legacy of the Gods Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.47%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Legacy of the Gods Megaways:

0 plays

Gokkast beoordeling

Legacy of the Gods Megaways
RTP 96.47%
Volatiliteit HOOG

Legacy of the Gods Megaways

Legacy of the Gods Megaways is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming dat geïnspireerd is op de mythische goden.

Je speelt Legacy of the Gods Megaways met een minimale inleg van €0,10 cent per draai en heeft een maximum van €10,- per draai. Dit is een hoge variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,47%.

Legacy of the Gods Megaways speelregels

Je speelt Legacy of the Gods Megaways op zes rollen die maximaal zeven symbolen hoog zijn. Per draai veranderden de rollen, waardoor je ruim honderdduizend manieren krijgt om een winnende combinatie te maken.

Wanneer je vier van de bliksem-symbolen weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins bonus feature. Wil je graag deze feature in, maar lukt het je niet om deze symbolen bij elkaar te krijgen? Dan kies je voor de Buy a Bonus. Dit kost je honderd keer de inzet. Wanneer je deze optie koopt, dan stijgt bovendien ook de RTP naar 69,90%!

Er is flink wat te winnen in deze bonusronde. Je krijgt bovendien ook nog eens vier opties, waaruit je kunt kiezen:

  • Vijftien gratis spins én een vermenigvuldiger die bij elke winnende combinatie een stapje omhoog gaat.
  • Tien gratis spins én een vermenigvuldiger die bij elke winnende combinatie twee stappen omhoog gaat.
  • Vijf gratis spins én een vermenigvuldiger die bij elke winnende combinatie drie stappen omhoog gaat.
  • Een mystery combinatie

Legacy of the Gods Megaways thema en symbolen

Verschillende goden spelen een centrale rol in Legacy of the Gods Megaways. Zo kom je onder meer Zeus en Poseidon tegen. Deze goden, vier in totaal, zijn bovendien ook de best uitbetalende symbolen. Wanneer je zes gelijke symbolen hiervan weet te bemachtigen is dit goed voor minstens twee en maximaal vijftig keer je inzet.

Ook kom je de kaartsymbolen tegen, zes stuks. Wanneer je hiervan minstens zes gelijke weet te bemachtigen levert dit je één tot anderhalf keer je inzet op.

Het wild symbool in deze gokkast kan alleen op de bovenste rol te voorschijn komen. Dit symbool vervangt alle symbolen, behalve het scatter symbool. Het scatter symbool zijn de symbolen met de bliksemflits.

Daarnaast zit er in deze gokkast ook een mystery symbool. Dit symbool kan in elk ander symbool veranderen, behalve in de wild en scatter symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Legacy of the Gods Megaways is een prachtige gokkast waar leuke bedragen in de winnen zijn. Zeker tijdens de gratis spins bonus feature krijg je de mogelijkheid de grote bedragen binnen te slepen.

De variatie van deze gokkast is redelijk hoog en de RTP ligt met 96,46% net iets boven het gemiddelde. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst vijftigduizend keer je inzet winnen, wat neer komt op tweehonderdvijftigduizend euro.

Legacy of the Gods Megaways is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt onder meer ondersteund door iOS en Android.

Ook Endorphina heeft een video slot wat geïnspireerd is op  deze mythologie, genaamd Minotaurus. De minimale inzet van Minotaurus is €0,01 cent en je speelt met tien winlijnen. De winst die je kunt behalen in deze gokkast is ongelimiteerd en kan dus flink oplopen.

Het uitkeringspercentage is met 96% gemiddeld voor slots als deze. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

EGT heeft met Rise of Ra ook een mooie gokkast weten neer te zetten die je mee neemt terug de tijd in. Dit is een medium-variatie kast waarop je al kunt spelen met een minimale inzet van €0,15 cent per draai.

Het uitkeringspercentage van Rise of Ra 95,97%. In het basisspel van Rise of Ra kan je tot tienduizend keer je inzet terug winnen. Ook krijg je de optie in dit spel om te spelen met de jackpot optie.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...