Eye of Dead

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.31%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Eye of Dead:

4 plays

Gokkast beoordeling

Eye of Dead
RTP 96.31%
Volatiliteit MED

Eye of Dead

Eye of Dead is een online video slot ontwikkeld door Blueprint Gaming dat eind 2020 gelanceerd werd.

Je speelt Eye of Dead met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €10,- per draai. De RTP van deze gokkast is 96,31%, wat gemiddeld is voor slots als deze. Je kunt in Eye of Dead tot maximaal vijfhonderd keer je inzet winnen.

Eye of Dead speelregels

Je speelt Eye of Dead op vijf rollen met drie rijen en tien winlijnen. Samen met Dr Wild ga je opzoek naar de schatten in het oude Egypte. Tijdens dit avontuur kom je verschillende features tegen.

Zo ook een gratis spins feature. Deze activeer je door minstens drie scatter symbolen te bemachtigen. Wanneer je er drie hebt bemachtigt, ontvang je twaalf gratis spins. Maar, naast dat je gratis spins ontvangt, win je ook gelijk een bedrag. Dit ligt tussen de twee en vijftig keer je inzet, afhankelijk van hoeveel scatter symbolen je hebt weten te bemachtigen.

Wanneer je een wild symbool tijdens het bonusspel weet te bemachtigen, zal deze expanderen over het gehele scherm. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen.

Eye of Dead thema en symbolen

Het thema van Eye of Dead is het oude Egypte. Samen met avonturier Dr Wild ga je op zoek naar de verbogen schatten. Een thema dat we wel vaker zien terug komen in video slots. Maar tevens ook een thema dat het altijd goed doet!

De symbolen die het minst uitbetalen in Eye of Dead zijn de kaart-symbolen. De premium symbolen in Eye of Dead zijn onder andere de scarabeeën, Anubis, een farao en Dr Wild zelf. Deze symbolen betalen tussen de twintig en vijftig keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Eye of Dead heeft naast het basisspel en bonusspel ook nog een Premium Play feature. De Premium Play Feature heeft vier verschillende levels. Dit maakt het spel net even anders dan andere video slots!

Blueprint Gaming heeft met Eye of Dead misschien niet het meest originele slot uitgebracht, maar het is zeker een leuk video slot, waar je je goed in kunt vermaken én bovendien ook leuke bedragen in kunt winnen.

We schatten de variatie van Eye of Dead in op medium. Deze gokkast is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Daarnaast is er ook een demo-versie beschikbaar van dit spel. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Zijn de gokkasten met het thema uit het oude Egypte jouw favoriete spellen? Neem dan ook eens een kijkje in Gods of Death, ontwikkeld door Stakelogic. Je kunt deze gokkast op twee manieren spelen, namelijk mét of zonder Super Stake.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en je kunt tot bijna een half miljoen euro winnen in deze gokkast! De RTP van Gods of Death is met 96% gemiddeld. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Een ander video slot dat we aan je willen voorstellen is Pumpkin Smash, ontwikkeld door Yggdrasil. Dit originele en prachtig neergezette gokkast heeft vijf rollen en twintig winlijnen.

Pumpkin Smash is geïnspireerd op de Mexicaanse dag van de doden. Inzetten is al mogelijk vanaf slechts €0,10 cent per draai en de variatie van deze gokkast schatten we in op medium. Ook Pumpkin Smash is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...