Buffalo Rising Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Buffalo Rising Megaways:

20 plays

Gokkast beoordeling

Buffalo Rising Megaways
RTP 96.5%
Volatiliteit MED

Buffalo Rising Megaways

Buffalo Rising Megaways is een video slot ontwikkeld door Blueprint Gaming, waar gebruikt wordt gemaakt van de Megaways licentie.

Je speelt Buffalo Rising Megaways met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Je kunt in deze gokkast op alle mogelijke manieren een winnende combinatie maken en de jackpot is ongelimiteerd.

Buffalo Rising Megaways speelregels

Je speelt Buffalo Rising Megaways met het bekende Win All Ways mechanisme. Je speelt deze gokkast op zes rollen, per draai veranderen de rijen met symbolen, waardoor er variabele manieren zijn om te winnen. Er zijn ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Je vindt in Buffalo Rising Megaways ook een gratis spins bonus feature die je op twee manieren kunt activeren. Als eerste mogelijkheid om deze feature te activeren is door minstens vier diamanten te bemachtigen óf een Buy a Bonus optie te kiezen.

Wanneer je kiest voor de Buy a Bonus optie, dan kost dit je honderd keer je inzet. Een flink bedrag, maar je krijgt hier ook wel écht wat voor terug. Je beslist namelijk zelf hoe je de bonus feature gaat spelen.

Je kan kiezen uit:

* Vijftien gratis spins en een vermenigvuldiger van + één

* Tien gratis spins en een vermenigvuldiger van + vijf

* Vijf gratis spins met een vermenigvuldiger van + tien

* Of een master mix van vermenigvuldigers én gratis spins

Elke keer dat je tijdens de gratis spins een winnende combinatie hebt weten te maken, gaat de vermenigvuldiger met één stap omhoog. Elke keer dat je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen deze symbolen van het scherm. Zo krijg je dus bovendien de mogelijkheid om in slechts één draai meerdere winsten te boeken.

Buffalo Rising Megaways thema en symbolen

Buffalo Rising Megaways is geïnspireerd op de mega populaire gokkasten die je onder andere in Las Vegas vaak tegenkomt. De buffalo, zoals de naam al doet vermoeden, staat dan ook centraal in deze gokkast.

Het buffalo symbool is in deze gokkast tevens ook het best uitbetalende symbool. Maar andere symbolen die flink wat waard zijn zijn onder andere de beer, de eland en de wolf. Wanneer je hiervan minimaal zes weet te bemachtigen, zijn deze goed voor twee a vijf munten.

Conclusie en vergelijkbare games

Buffalo Rising Megaways is een prachtige gokkast waarin het buffalo thema goed centraal staat. Omdat deze gokkast gebruik maakt van het Megaways mechanisme zijn de winsten die je kunt pakken ook enorm. Zelfs de laag uitbetalende symbolen kunnen al flink wat opleveren!

Buffalo Rising Megaways heeft een RTP van 96,5% wat flink hoger is dan het gemiddelde voor vergelijkbare slots. De variatie van deze gokkast schatten we hoog in.

Daarnaast is Buffalo Rising Megaways beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten én is er ook een demo-versie beschikbaar. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere online gokkast waarin het dieren-thema centraal staat is Crazy Chameleons, dat ontwikkeld is door MicroGaming. Dit is één van de aller oudste online gokkasten die je nog kunt vinden!

Je speelt Crazy Chameleons op vijf winlijnen en een minimale inzet van €1,25 per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,07%, wat best hoog is gezien de leeftijd van deze kast! Je kan tot maar liefst ruim vijfentwintigduizend euro per winlijn winnen.

Een andere gokkast die we je willen voorstellen is Stampede, een online videoslot van Betsoft dat ook werkt met het Win All Ways mechanisme. De minimale inzet in Stampede is €0,40 cent per draai en het heeft een hoge variatie.

Deze gokkast is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Stampede heeft een uitkeringspercentage van 95,26%

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...