Rhino Rampage

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.28%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Rhino Rampage:

2 plays

Gokkast beoordeling

Rhino Rampage
RTP 96.28%
Volatiliteit HOOG

Rhino Rampage

Rhino Rampage is een online videoslot ontwikkeld door Blueprint Gaming een vrolijk en kleurrijk spel is.

Je speelt Rhino Rampage met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en een maximale inzet van €125,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met 96,28% gemiddeld.

Rhino Rampage speelregels

Je speelt Rhino Rampage op vijf rollen met drie rijen en het heeft vijfentwintig vaste winlijnen. Je kunt op deze medium-variatie tot maar liefst vijfentwintigduizend keer je inzet terug winnen.

Wanneer je minimaal zes scatter symbolen weet te bemachtigen, dan activeer je de lightning spins. Het scatter symbool is te herkennen aan de symbolen met de maan erop. Elk maan-symbool bevat óf een geldbedrag óf één van de beschikbare jackpots.

Ook kom je een Rhino Rampage Free spins bonus feature tegen. Deze kan je activeren door drie bonus-scatters te bemachtigen op de eerste, derde en vijfde rol. Hiermee win je in ieder geval vijf gratis spins. De drie middelste rollen worden één groot symbool, waardoor de kans op een flink bedrag een stuk groter gemaakt wordt.

Rhino Rampage thema en symbolen

Rhino Rampage neemt je mee naar de Afrikaanse savanne waar je allerlei wilde dieren tegen komt. Het wild symbool van deze gokkast is de neushoorn. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter symbolen.

Vijf wild symbolen op een actieve winlijn zijn goed voor veertig keer je inzet. Wanneer je het gehele scherm weet te vullen met de neushoorns, dan win je maar liefst duizend keer je inzet.

Ook kom je andere wilde dieren tegen in deze gokkast. Dit zijn bovendien ook de premium symbolen. Wanneer je hier minimaal vijf gelijke symbolen van weet te pakken dan betaalt dit tussen de zes en zestien keer je inzet uit.

De lage symbolen zijn de kaartsymbolen. Deze symbolen zijn goed voor twee tot drie keer je inzet, bij een combinatie van minstens vijf.

Conclusie en vergelijkbare games

Naar onze mening lijkt Rhino Rampage erg veel op het bekende en populaire slot Wolf Gold, alleen dan in een ander jasje. Rhino Rampage heeft leuke bonus features en dit maakt het spel bovendien ook extra leuk om te spelen.

Je kunt in deze gokkast tot tweehonderdvijftig duizend euro winnen, wat zeker niet mis is. Dit spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Daarnaast is er ook een demo-versie beschikbaar, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Red Tiger Gaming heeft ook een dieren-thema slot ontwikkeld genaamd Piggy Riches Megaways. De minimale inzet van deze gokkast is €0,10 cent per draai. Je kunt in deze gokkast tot tienduizend keer je inzet terug winnen.

Deze hoge-variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 95,72% en je kunt op ruim honderdduizend manieren een winnende combinatie maken. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Ook Quickpin houdt wel van een kleurrijk en vrolijk dieren-thema. Razortooth neemt je mee de prehistorie in waarin je allerlei bijzondere dieren tegen komt. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met drie rijen en er zijn geen vaste winlijnen.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,25 cent per draai en je kunt tot tweeduizend keer je inzet terug winnen. De RTP van deze gokkast is 96,62%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...