Pegasus Rising

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 95.18%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Pegasus Rising:

2 plays

Gokkast beoordeling

Pegasus Rising
RTP 95.18%
Volatiliteit MED

Pegasus Rising

Pegasus Rising is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming dat geïnspireerd is op het legendarische Pegasus, uit de Griekse mythologie.

Je speelt Pegasus Rising met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €50,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met 95,18% wel wat aan de lage kant.

Pegasus Rising speelregels

Je speelt Pegasus Rising op vijf rollen met vier rijen en het heeft veertig winlijnen. Pegasus Rising zit vol met leuke extra’s en er zijn flink wat leuke bedragen te winnen in deze gokkast.

Wanneer je drie Pegasus symbolen weet te bemachtigen dan neem het spel je mee naar de Pegasus Wild Spins. Dit is de eerste feature die het spel extra spannend maakt. Hier krijg je namelijk gratis spins én worden de aantal winlijnen verdubbeld. Je speelt dus tijdens deze gratis spins met maar liefst tachtig winlijnen.

Ook kom je een Collosal Streak Feature tegen. Net als in de gratis spins feature, speel je ook in deze feature met maar liefst tachtig winlijnen. Dit houdt in dat je een dubbele aantal mogelijkheden krijgt om flinke bedragen binnen te slepen.

Pegasus Rising thema en symbolen

Het thema van Pegasus Rising is prachtig neergezet en neemt je mee naar de oude Griekse tijd. Het spel ziet er sprookjesachtig en kleurrijk uit. Ook het achtergrond muziek is prettig, er speelt tijdens het spelen een rustgevend en kalme soundtrack mee.

De symbolen die je in het spel tegenkomt zijn onder meer Poseidon, Medusa en Zeus. Pegasus is het wild symbool en vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen. Pegasus is tevens ook het meest uitbetalende symbool. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit je vijfhonderd keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Pegasus Rising ziet er prachtig uit en Blueprint Gaming houdt ook met dit spel zeker de kwaliteit hoog. In 2001 werd Blueprint Gaming opgericht en sinds de allereerste dag staan zij er om bekend prachtige spellen te ontwikkelen.

Je kunt Pegasus Rising op zowel de desktop als op mobiele apparaten spelen. Het spel wordt ondersteund door iOS en Android. Ook is er een demo-versie beschikbaar van dit spel, zodat je het spel eerst eens kunt uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook Pragmatic Play heeft met Hercules and Pegasus een online video slot ontwikkeld die geïnspireerd is op de oude Griekse mythologie. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met drie rijen en het heeft twintig vaste winlijnen.

Inzetten in Hercules and Pegasus is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en heeft een maximum van €100,- per draai. De RTP van deze gokkast is met 96,50% iets boven het gemiddelde. Je kunt tot maximaal vijfentwintig honderd keer je inzet winnen.

Een ander bijzonder video slot is van Nextgen Gaming genaamd Medusa. Dit is een enorm populaire gokkast dat ook geïnspireerd is op de oude Griekse mythologie. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met drie rijen en je hebt vijfentwintig variabele winlijnen.

Inzetten in Medusa is al mogelijk vanaf slechts €0,01 cent per draai en je kunt tot tienduizend munten winnen. De variatie schatten wij in op medium. Medusa is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...