Gorilla Gold Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Gorilla Gold Megaways:

2 plays

Gokkast beoordeling

Gorilla Gold Megaways
RTP 97%
Volatiliteit HOOG

Gorilla Gold Megaways

Gorilla Gold Megaways is een videoslot ontwikkeld door Blueprint Gaming dat kleurrijk en origineel is neergezet.

Je speelt Gorilla Gold Megaways met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en een maximale inzet van €50,- per draai. De RTP van deze gokkast is met 97% flink boven het gemiddelde. Je kunt in Gorilla Gold Megaways tot maar liefst twintigduizend keer je inzet winnen.

Gorilla Gold Megaways speelregels

Je speelt Gorilla Gold Megaways met het Win all Ways mechanisme op maar liefst vier speelvelden. Dit houdt in dat je ruim vierhonderdvijftigduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken. Daarnaast maakt het spel gebruik van cascading symbolen, dus elke keer dat je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen deze symbolen van het scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen.

Wanneer je in één van de vier speelvelden vier, vijf, zes of zeven scatters weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins bonus feature. Je wordt nu meegenomen naar een rad, waar er wordt beslist welke bonus spins je in gaat.

  • Vier scatters is goed voor twintig gratis spins of vijftien super spins.
  • Vijf scatters is goed voor vijfentwintig gratis spins of twintig super spins.
  • Zes scatters is goed voor dertig gratis spins of vijfentwintig super spins
  • Zeven scatters is goed voor vijfendertig gratis spins of dertig super spins.

Daarnaat wordt er ook nog een Gamble Feature aangeboden. Hier krijg je de mogelijkheid om de gewonnen gratis spins te verhogen óf om te zetten naar super spins.

Wanneer je de super spins hebt gespeeld en minder dan honderd keer de inzet binnen weten te slepen, dan geeft het spel je nog eens vijf extra spins.

Gorilla Gold Megaways thema en symbolen

Gorilla Gold Megaways speelt zich af in de jungle. Ook het achtergrond geluid neemt je hierin mee, zo hoor je namelijk de dierengeluiden. Op de achtergrond van het spel zie je een rivier midden in de jungle.

De premium symbolen in Gorilla Gold Megaways betalen tussen de twee en vijftig keer je inzet uit wanneer je minstens zes gelijke symbolen hebt weten te bemachtigen. De lage symbolen in het spel zijn de kaartsymbolen, deze zijn goed voor één tot anderhalf keer de inzet, bij zes gelijke.

Conclusie en vergelijkbare games

Gorilla Gold Megaways is een leuke gokkast waar je vanwege de vele speelvelden, flink in kunt winnen! De RTP is met 97% ook flink!

Een leuk extraatje dat toegevoegd is aan Gorilla Gold Megaways is de turbo knop. Omdat je met vier speelvelden speelt, kan het spel redelijk lang duren. Wanneer je hier geen zin in hebt, krijg je de mogelijkheid om het spel te versnellen.

Gorilla Gold Megaways is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Daarnaast is er van dit spel ook een demo-versie beschikbaar. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

NextGen Gaming heeft een video slot genaamd Fat Cat op hun naam staan, dat gaat over een dikke, rijke kat. Fat Cat heeft een medium variatie en een uitkeringspercentage van 96,58% wat net boven het gemiddelde ligt.

Je speelt Fat Cat met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot vijfhonderd keer je inzet terug winnen. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Een ander video slot die we aan je willen voorstellen is Happy Birds, ontwikkeld door iSoftBet. Je hebt in dit spel ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken en spelen is mogelijk vanaf €0,25 cent per draai. Je kunt in Happy Birds tot maar liefst honderdvijfentwintigduizend euro winnen!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...