Ted Megaways

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.03%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Ted Megaways:

4 plays

Gokkast beoordeling

Ted Megaways
RTP 96.03%
Volatiliteit HOOG

Ted Megaways

Ted Megaways is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming dat het vervolg is op de bekende Ted Slot.

Je speelt Ted Megaways met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €10,- per draai. Je kunt in Ted Megaways tot maar liefst vijftigduizend keer je inzet winnen. De RTP van deze gokkast is 96,03% wat gemiddeld is voor slots als deze.

Ted Megaways speelregels

Je speelt Ted Megaways op zes rollen die maximaal zeven symbolen bevatten. Ook vind je een extra rol bovenaan het spel, deze werkt onafhankelijk. Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken, verdwijnt deze van het scherm, zodat er ruimte wordt gemaakt voor nieuwe combinaties.

Ook kom je de Thunderbuddy spins feature tegen, deze activeer je wanneer je minimaal vier scatter symbolen tegen komt. Je wint minimaal twaalf gratis spins.

Ook krijg je de mogelijkheid om de bonus feature te kopen, dit doe je voor honderdvijftig keer je inzet. Je wordt vervolgens mee genomen naar een soort rad van fortuin.

Dit rad beslist hoeveel gratis spins je ontvangt in de bonus ronde én met hoeveel megaways je gaat spelen. Tijdens de gratis spins feature is er tevens ook een vermenigvuldiger te vinden. Elke keer je een winnende combinatie maakt, gaat deze met + één omhoog.

Ted Megaways thema en symbolen

Ted Megaways is geïnspireerd op de gelijknamige film, Ted. Ted gaat over een sprekende teddy beer en Mark Wahlberg speelt de hoofdrol in deze film.

Het wild symbool van Ted Megaways is Ted zelf. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter symbolen. Ted richt tevens ook af en toe een laserstraal op het scherm en hierdoor ontstaan mystery symbolen. Deze symbolen kunnen alle symbolen worden, behalve wild en scatter symbolen.

Wanneer je zes of meer van de hoge symbolen weet te bemachtigen is dit goed tussen de twee en vijftig keer je inzet. De kaart symbolen zijn de lage symbolen van het soek en zijn tussen de één en anderhalf keer je inzet waard.

Conclusie en vergelijkbare games

Ted Megaways is een leuke gokkast waar je enorm veel mogelijkheden hebt om winnende combinaties te maken. De Megaways gokkasten zijn naar onze mening altijd leuk om te spelen en Ted Megaways doet hier zeker niet aan onder!

Ted Megaways is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Er is bovendien ook een demo-versie beschikbaar van dit spel, zodat je het eerst eens kunt uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een ander bekend spel van Blueprint Gaming is Sausage Party. Dit video slot is geïnspireerd op de gelijknamige animatiefilm dat in 2016 uitgebracht werd. Je speelt Sausage Party op vijf rollen met vier rijen en twintig vaste winlijnen.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en je kunt in deze gokkast maar liefst vijftigduizend keer je inzet terug winnen. Het uitkeringspercentage van Sausage Party is 95,95% wat net iets onder het gemiddelde ligt. Tevens is dit spel beschikbaar op alle apparaten.

Een ander video slot dat we aan je willen voorstellen is The Great Chicken Escape, ontwikkeld door Pragmatic play. The Great Chicken Escape is geïnspireerd op de film The Great Escape.

Je komt in The Great Chicken Escape verschillende leuke bonusfeatures en extra’s tegen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en je kunt in deze gokkast tot vijfduizend keer je inzet terug winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...