Tivoli

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.12%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Tivoli:

0 plays

Gokkast beoordeling

Tivoli
RTP 96.12%
Volatiliteit HOOG

Tivoli

Tivoli is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming dat geïnspireerd is op één van de oudste amusementsparken ter wereld.

Je speelt Tivoli met een minimale inzet van €0,10 cent per spin en het heeft een maximale inzet van €500,- per spin. Deze medium-variatie gokkast heeft een RTP van 96,12% wat gemiddeld is voor gokkasten als deze.

Tivoli speelregels

Je speelt Tivoli op vijf rollen, drie rijen en met tien winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je minimaal drie gelijke symbolen op de rollen weet te bemachtigen, van links naar recht. Je kunt in Tivoli tot maar liefst vijfduizend keer je inzet winnen. Naast het basisspel kom je ook een aantal leuke features tegen in deze gokkast.

Wanneer je minimaal drie scatter symbolen weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins feature. In deze feature kan je flinke bedragen binnen halen. Met drie van deze symbolen krijg je tien gratis spins.

Tijdens deze gratis spins feature is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk toegangskaarten bemachtigt. Wanneer je vervolgens de toegangskaarten-verzamelaar symbool op de rollen krijgt, dan worden alle tickets uitbetaald. Dit kan oplopen tot wel vijfhonderd keer je inzet.

Tivoli thema en symbolen

Tivoli is geïnspireerd op het oude amusementspark dat in Denemarken te vinden is. Dit is één van de oudste parken ter wereld. Dit park ligt vlakbij Copenhagen en is nog altijd actief. Je komt in dit park van alles tegen, zowel concerten, ballet als achtbanen. Tivoli slotmachine is dan ook geïnspireerd op dit park.

Ook de symbolen in het spel geven het park mooi weer. Zo kom je verschillende attracties tegen als symbolen. Dit zijn bovendien ook de hoogst uitbetalende symbolen van het spel. Wanneer je hiervan vijf gelijke weet te bemachtigen, levert dit je vijftig tot tweehonderd keer de inzet op.

De tickets die je bemachtigt in de gratis spins features, zijn op zich zelf ook wat waard. Deze symbolen zijn namelijk goed voor vijftig tot vijfhonderd keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Tivoli is een prachtig spel, waarbij Blueprint Gaming het thema goed heeft weten neer te zetten. We zijn van deze ontwikkelaar gewend hun spellen altijd flink vol te stoppen met extra features, dit valt in Tivoli wel een beetje tegen. Maar toch is het spel enorm spannend én is er bovendien flink in te winnen.

Het spel is kleurrijk, mysterieus en netjes in elkaar gezet. Wij vinden deze gokkast het zeker waard om eens in te spelen! Je kunt Tivoli ook eerst gratis spelen, zo kun je deze slotmachine eerst eens uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Tivoli is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Royal Frog, een videoslot ontwikkeld door Quickpin dat geïnspireerd is op het verhaal van de kikker en de prins. Inzetten is mogelijk vanaf €0,40 cent per draai en je speelt deze gokkast met veertig winlijnen.

Je speelt Royal Frog op vijf rollen met vijf rijen en een hele hoop leuke features die het spel flink spannend kunnen maken. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met de extra wilds, 96,77% wat netjes is.

Ook ontwikkelaar NetEnt houdt wel van een sprookje op zijn tijd en heeft Red Riding Hood ontwikkeld, dat geïnspireerd is op roodkapje en de boze wolf. Het verhaal gaat over roodkapje die haar oma wilt bezoeken, maar daarvoor moet ze het grote donkere bos door. De boze wolf ziet Roodkapje en heeft als doel haar op te eten…

Je speelt Red Riding Hood met een minimale inzet van €0,20 cent en je speelt deze medium-variatie gokkast met twintig winlijnen. Je kunt tot wel tachtigduizend euro winnen. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...