Realm of Legends

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.46%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Realm of Legends:

1 plays

Gokkast beoordeling

Realm of Legends
RTP 96.46%
Volatiliteit MED

Realm of Legends

Realm of Legends is een video slot ontwikkeld door Blueprint Gaming waarin gebruik wordt gemaakt van cluster pays.

Inzetten in Realm of Legends is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Je kunt in deze gokkast tot vijftigduizend keer de inzet terug winnen. We schatten de variatie van Realm of Legends hoog in.

Realm of Legends speelregels

Je speelt Realm of Legends op een matrix van zeven keer zeven. Wanneer je minimaal vijf dezelfde symbolen in een cluster hebt weten te bemachtigen, dan heb je een winnende combinatie weten te maken. De winnende combinaties verdwijnen van het scherm, zodat er ruimte komt voor nieuwe symbolen én dus nieuwe winnende combinaties.

Er zijn extra boosters te bemachtigen, dit doe je door de meters aan de zijkant van de gokkast te vullen. Er zijn vier boosters te vinden. De boosters zijn te vullen door zoveel mogelijk winnende combinaties te maken. Elke twintig symbolen levert één booster op en elke booster kan één keer worden geactiveerd.

Twintig symbolen: Medusa komt tevoorschijn en verwijdert alle symbolen behalve de Medusa-symbolen en de wild-symbolen.

Veertig symbolen: Minotaurus plaatst op verschillende, willekeurige plekken wild-symbolen waar zo nu en dan ook nog een vermenigvuldiger bij in zit.

Zestig symbolen: Het vuurvliegje verwijdert alle lage symbolen én zorgt ervoor dat alleen hoge symbolen op de rollen terecht komen.

Tachtig symbolen: Cycloop zorgt ervoor dat één premium symbool wordt omgezet naar een Cycloop symbool.

Ook kom je een gratis spins functie tegen in deze gokkast. Deze activeer je wanneer je vijf bonussymbolen hebt weten te bemachtigen. Tijdens deze feature worden ook de boosters sneller gevuld en geactiveerd!

Realm of Legends thema en symbolen

Realm of Legends gaat over vier bijzondere superhelden die alle vier over hun eigen krachten beschikken. Op de achtergrond hoor je een spannend muziekje en de kleuren in het spel spatten van het scherm af.

De lage symbolen uit deze gokkast zijn gekleurde cirkels. De hoog uitbetalende symbolen zijn de grappig uitziende wezentjes. Deze symbolen zijn tussen de honderd en duizend keer je inzet waard.

Conclusie en vergelijkbare games

Realm of Legends is een prachtig spel waar je je zeker een tijd flink in kunt vermaken. Als je geluk hebt sluit je bovendien ook nog af met een lekker bedrag. Het spel is mooi opgezet en zit netjes in elkaar.

Vooral de extra features zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten. Het uitkeringspercentage van Realm of Legends is met 96,46% netjes en de variatie is hoog.

Je kunt deze gokkast spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel heeft bovendien ook een demo-versie beschikbaar. Op deze manier krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook ontwikkelaar Yggdrasil houdt wel van superhelden en heeft Super Heroes op hun naam staan dat ook zeker de moeite waard is om eens een gokje in te wagen. Het spel zit namelijk prachtig in elkaar en het heeft leuke en bijzondere features.

Je kunt Super Heroes spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en de RTP is met 96,1% gemiddeld. Dit spel is beschikbaar op  alle apparaten.

Robin Hood: Shifting Riches is een video slot ontwikkeld door NetEnt dat al te spelen is voor slechts €0,20 cent per draai. Je speelt deze gokkast met twintig winlijnen en je kunt tot maar liefst tienduizend euro per winlijn winnen.

Het uitkeringspercentage van Robin Hood: Shifting Riches is met 96,8% flink boven het gemiddelde. We schatten de variatie van deze gokkast laag in.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...