Wish Upon a Jackpot

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 92.46%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wish Upon a Jackpot:

0 plays

Gokkast beoordeling

Wish Upon a Jackpot
RTP 92.46%
Volatiliteit MED

Wish Upon a Jackpot

Wish Upon a Jackpot is een online slot van ontwikkelaar Blueprint Gaming dat vol zit met leuke extra features.

Je speelt Wish Upon a Jackpot met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €500,- per draai. Het uitkeringspercentage is met 92,46% wel flink aan de lage kant.

Wish Upon a Jackpot speelregels

Je speelt Wish Upon a Jackpot op vijf rollen en twintig winlijnen. Je komt in Wish Upon a Jackpot een bijzondere godmother tegen. Op willekeurige momenten in het spel zorgt zij ervoor dat je wild symbolen ontvangt of de bonusfeatures activeert.

De FairyTale bonus feature activeer je bovendien ook op een willekeurig moment in het spel. Deze bonusfeature neemt je mee een sprookje in. In de drie kleine biggetjes feature en in Rapunzel, ontvang je een aantal gratis spins. Dit kan flink oplopen én hier zijn bovendien leuke bedragen in te winnen.

Ook kom je in Wish Upon a Jackpot een auto play functie tegen. Wanneer je het even zat bent om zelf te draaien, kan je ervoor kiezen het spel automatisch te laten draaien. Zorg er dan overigens wel voor dat je deze naar eigen wens instelt.

Wish Upon a Jackpot thema en symbolen

Wish Upon a Jackpot is geïnspireerd op verschillende sprookjes die samenkomen in één spel. Ook de symbolen in het spel zijn hierop geïnspireerd.

Wanneer je drie keer het scatter symbool weet te bemachtigen, dan activeer je bovendien de gratis spins feature. Het scatter symbool van Wish Upon a Jackpot is het toverboek. Met dit symbool krijg je in ieder geval tien gratis spins. Elk scatter symbool die je extra weet te bemachtigen is nog eens goed voor één extra spin.

Elke winnende combinatie die je maakt tijdens deze gratis spins zorgen ervoor dat je vermenigvuldiger ook met een stap omhoog gaat. Dit houdt in dat je tijdens deze feature tot wel tweehonderdvijftig duizend euro binnen kunt slepen!

Conclusie en vergelijkbare games

Wish Upon a Jackpot is een prachtig opgezet spel dat kleurrijk is en veel leuke features heeft. De medium tot ietwat hoge varatie zorgt er overigens wel voor dat het spel misschien niet voor iedereen is.

Je kunt Wish Upon a Jackpot spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund door onder meer iOS en Android. Daarnaast is er ook een gratis versie te vinden van deze gokkast. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Blueprint Gaming heeft ook een vervolg gemaakt op Wish Upon a Jackpot, genaamd Wish Upon a Jackpot Megaways. Je speelt Wish Upon a Jackpot Megaways met het Win all Ways mechanisme, waardoor je ruim honderdduizend manieren hebt om een winnende combinatie te maken.

Inzetten in Wish Upon a Jackpot Megaways is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en het uitkeringspercentage is met 95,5% net iets onder het gemiddelde. dit spel is ook beschikbaar op alle apparaten.

Ook iSoftBet houdt wel van een sprookje op zijn tijd en heeft met Alice Adventure een mooie gokkast weten neer te zetten dat geïnspireerd is op Alice in Wonderland. De minimale inzet in deze gokkast is €0,30 cent per spin en je speelt met dertig winlijnen.

Je kunt in Alice Adventure flink wat vermenigvuldigers en wilsymbolen bemachtigen! Deze medium-variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 95,17%, wat wel een stuk lager ligt dan het gemiddelde.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...