Alien Antix

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.43%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Alien Antix:

1 plays

Gokkast beoordeling

Alien Antix
RTP 96.43%
Volatiliteit HOOG

Alien Antix

Alien Antix is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming dat je speelt middels Cluster Pays.

Inzetten in Alien Antix is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en heeft een maximum inzet van maar liefst €500,- per draai. Deze hoge-variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96,43% wat netjes boven het gemiddelde ligt. Je kunt in Alien Antix tot maar liefst vijftigduizend keer je inzet winnen.

Alien Antix speelregels

Je speelt Alien Antix op een reels van acht keer acht en maakt gebruik van Cluster Pays. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je een cluster vormt van minstens vijf gelijke symbolen.

Ook vind je in Alien Antix een cascading reels feature. Dit houdt in dat wanneer je een winnende combinatie maakt, deze symbolen van het scherm verdwijnen en zo wordt er dus ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én hopelijk nieuwe winnende combinaties.

Wanneer je in je winnende combinatie ook een wild symbool hebt weten te bemachtigen, zal dit wild symbool blijven staan. Deze vermenigvuldigt daarnaast ook nog eens met elke winst. Wanneer je overigens meer wild symbolen in een winnende combinatie hebt weten te bemachtigen, dan vermenigvuldigt deze extra! Hier zijn dus écht flinke bedragen mee te winnen.

Het wild symbool is tevens ook het scatter symbool in Alien Antix. Wanneer je van dit symbool minimaal drie weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins bonus feature. Je krijgt minstens acht gratis spins én tevens krijg je een colossal symbool, deze zorgt ervoor dat je sowieso een winnende combinatie maakt tijdens de gratis spins.

Alien Antix thema en symbolen

Alien Antix speelt zich af in de ruimte en je komt verschillende monsters tegen in het spel die allemaal erg kleurrijk neergezet zijn. Het hoogst uitbetalende monstertje is het oranje monster. Wanneer je van dit symbool minimaal vijfentwintig in een cluster weet te bemachtigen, levert dit tot honderd keer je inzet op.

Ook kom je in Alien Anti een lichtblauw vortex symbool tegen, dit is het wild symbool van deze gokkast. Bovendien zorgt dit symbool voor flinke winsten!

Conclusie en vergelijkbare games

Alien Antix is een leuk en vermakelijk slot dat Blueprint Gaming heeft ontwikkeld. Het spel ziet er netjes en kleurrijk uit. Ook het thema valt bij ons goed in de smaak. Daarnaast zorgt het Cluster Pay systeem ervoor dat het spel ook goed spannend blijft.

Je kunt in deze gokkast tot tweehonderdvijftigduizend euro winnen. Het spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten. Ook vind je een gratis versie van Alien Antix. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

NetEnt heeft ook een geweldig video slot op hun naam staan met Alien Robots. Wanneer je opzoek bent naar een lage tot medium variatie gokkast, is dit zeker eentje om eens in te gaan spelen.

Je speelt met een minimale inzet van €0,30 cent per draai en je kunt tot vijfentwintigduizend euro winnen. De RTP van Alien Robots is met 96,3% ook netjes. Daarnaast is dit spel beschikbaar op alle apparaten.

Opzoek naar een klassiek fruitkast? Neem dan eens een kijkje in Hot Scatter Deluxe, een videoslot ontwikkeld door Amatic. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €10,- per draai.

Je speelt Hot Scatter Deluxe met tien actieve winlijnen en er valt maar liefst vijftienduizend euro in deze gokkast te winnen. Het spel is bovendien ook voorzien van verschillende leuke bonusfeatures.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...