Clone Bonus

door Blueprint gaming

Start het spel

RTP 96.29%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Clone Bonus:

61 plays

Gokkast beoordeling

Clone Bonus
RTP 96.29%
Volatiliteit HOOG

Clone Bonus

Clone Bonus is een online gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming met een klassieke uitstraling.

Je speelt Clone Bonus met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en een maximale inzet van €125,- per draai. Het uitkeringspercentage van Clone Bonus is met 96,22% netjes op het gemiddelde.

Clone Bonus speelregels

Je speelt Clone Bonus op drie rijen en drie rollen en slechts vijf winlijnen. Je kunt in deze hoge variatie gokkast tot tienduizend keer je inzet winnen. Er zitten bovendien ook nog een aantal leuke features in deze gokkast.

Zo kom je onder meer de Free Games bonus feature tegen. Deze activeer je wanneer je minstens drie bonussymbolen weet te bemachtigen op een winlijn. Je krijgt tijdens deze feature tien Gratis spins met het bonussymbool aanwezig!

Ook kom je de Clone Bonus feature tegen. Het is hier de bedoeling dat je een bonussymbool uitkiest. Wanneer dit symbool vervolgens op de rollen komt te staan, dan verandert dit symbool in een expanderend wild symbool over alle rollen.

Clone Bonus thema en symbolen

Clone Bonus heeft een klassiek fruitthema dat een kleurrijk en retro uitstraling heeft. Je komt in deze gokkast de bekende fruitsymbolen tegen, zoals pruimen, kersen en sinaasappels. Daarnaast kom je ook het bekende Bar symbool, sterren en bellen tegen in deze gokkast.

Ook kom je in Clone Bonus een wild symbool tegen. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Clone Bonus is een klassieke fruitkast met leuke extra bonus features die ervoor zorgen dat het spel vermakelijk is en uitdagend blijft. Opvallend in deze gokkast is dat de reels relatief klein is, met een opzet van drie keer drie én slechts vijf winlijnen.

Clone Bonus is naar onze mening een geschikte gokkast voor de ietwat meer ervaren gamers, vanwege de hoge variatie. Als gokkasten met dit thema jouw favoriet zijn, dan raden we je zeker aan Clone Bonus eens te spelen.

Deze gokkast is bovendien te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het wordt ondersteund door onder meer iOS en Android.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Red Hot, een videoslot ontwikkeld door Red Tiger Gaming, waar de hete pepers je om de oren vliegen. Je speelt Red Hot op vijf rollen met drie rijen en je speelt met twintig vaste winlijnen.

Je kunt inzetten vanaf €0,20 cent per draai en het heeft een uitkeringspercentage van 95,31%. Je kunt in Red Hot tot ruim zeventienduizend munten winnen.

Toch opzoek naar een iets zoetere optie? Neem dan eens een kijkje in Sugar Rush van Pragmatic Play. Deze zoete gokkast speel je met twintig actieve winlijnen en je kunt inzetten vanaf €0,01 cent per draai.

Je kunt in Sugar Rush tot vijfenveertig duizend euro winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,54% ook netjes boven het gemiddelde. Daarnaast is deze gokkast beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...