Yum Yum Powerways

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.43%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Yum Yum Powerways:

15 plays

Gokkast beoordeling

Yum Yum Powerways
RTP 96.43%
Volatiliteit MED

Yum Yum Powerways

Een leuke gokkast om mee te spelen is de Yum Yum Powerways van Pragmatic Play. Yum Yum Powerways speelt zich af in een foodtruck met een geweldige lay-out en mooie animatie.

Stel je voor, flanerend op de boulevard van je vakantiebestemming, krijg je zin in lekkers. En daar staat dan deze geweldige foodtruck met heerlijke hapjes en snacks. Dat is de foodtruck waar Yum Yum Powerways zich in bevindt.

Door de prachtige animatie waan je je in een vrolijke zonnige wereld waar je graag en met plezier dit spel van Yum Yum Powerways wilt spelen.

Yum Yum Powerways speelregels

De Yum Yum Powerways heeft 6 rollen waarmee wordt gespeeld, wat in totaal 16384 variaties mogelijk maakt. Je kunt tot maximaal €100,00 euro inzetten, maar met een minimum van €0,20 kan jij al beginnen met het spelen van dit geweldige spel.

Doordat dit spel, net zoals overigens de meeste spellen van Pagmatic Play, een hele hoge variantie biedt, kun je ook hoge winsten behalen, wel tot 5000 keer je inzet. Dit maakt het spelen van Yum Yum Powerways dan ook zo interessant en uitdagend.

Met een uitbetalingspercentage van ruim 96% geeft het spelen met Yum Yum Powerways een extra stimulans om Bonus Buy Free Spin Feature te gebruiken.

Deze Bonus Buy Feature biedt de mogelijkheid om toegang te kopen tot gratis spin features. Het uitkeringspercentage loopt hiermee ook nog eens op met 0,24%.

Features

Er zijn dus features die je kunt kopen, zoals de Winning Symbol Replacement feature en de Bonus Buy feature, en er is een gratis feature de Yum Yum Powerways gratis spins.

Hoe krijg je gratis spins van deze gokkast vrijgespeeld?

Hiervoor dien je scatters te draaien:

  • 6 gratis spins: 3 scatters
  • 8 gratis spins: 4 scatters
  • 10 gratis spins: 5 scatters
  • 12 gratis spins: 6 scatters

Als je dan tijdens de gratis spins feature ook nog een scatter weet te draaien dan krijg je 2 extra gratis spins.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om met deze gratis spins te gokken, voordat je met de gratis spins feature begint. Je kunt dan bijvoorbeeld van 10 spins 20 spins maken, of alles verliezen. Al met al een een uitdagende manier om hoge winsten te kunnen behalen Yum Yum Powerways.

Yum Yum Powerways thema en symbolen

De gokkast, vormgegeven in de Foodtruck, ziet er gewoon heel mooi en aantrekkelijk uit. De snacks zijn grafisch goed vormgegeven, fijn om naar te kijken.

Ook de muziek op de achtergrond is een welkome aanvulling op het geheel en samen met het duidelijke thema maakt dit de beleving van Yum Yum Powerways compleet.

De Winning Symbol Replacement Feature is een koop feature in Yum Yum Powerways.

Deze feature start met x3 in plaats van met x1, dat is al een prima begin. Zoals de naam Winning symbol Replacement als doet vermoeden, worden winnende symbolen vervangen. Eerst verschijnen er lege plekken en deze lege plekken

worden vervangen door nieuwe symbolen, en ook nog eens met +3 in plaats van +1.

Vervolgens is het gegarandeerd dat je bij elke spin een wild symbol op de rollen krijgt. Uiteraard wordt de winstvermenigvuldiger teruggezet naar x1 als de spin is afgelopen.

Conclusie en vergelijkbare games

De Bonus Buy feature is ook een koop feature van Yum Yum Powerways.

In deze feature kun je namelijk gratis spins feature voor 100 keer je inleg aanschaffen. Wel zo makkelijk als je niet het geduld kunt opbrengen om via het basisspel de gratis spins features vrij te spelen. Ook gaat het uitkeringspercentage hiermee 0,24% omhoog, wat toch weer mooi meegenomen is.

Yum Yum Powerways van Pragmatic Play is via de bekende platvormen zoals Android, IOS en voor desktops beschikbaar en beschikt over een hoge variantie welke je de mogelijkheid bieden om hoge winsten te behalen;

5000 keer je inzet is de maximale winst die je met Yum Yum Powerways kunt behalen.

Al met al is Yum Yum Powerways een gokkast die je zeker een keer gespeeld moet hebben.

Een andere gokkast die we graag aan je willen voorstellen is Tycoons, ontwikkeld door Betsoft. Dit spel heeft een bijzonder thema, waarin een groepje pokeraars en een miljadairsclub proberen nog meer geld te bemachtigen.

Spelen in deze medium variantie gokkast is mogelijk vanaf € 0,01 cent. Er is geen maximale winst vastgesteld en deze is dus ongelimiteerd. De RTP is 95,3%, wat naar onze mening wel wat aan de lage kant is.

Leander heeft de gokkast Lucky Strike Scatterpays uitgebracht. Een videoslot waarin je met het scatter pays mechanisme speelt. Dit heeft een mechanisme waar wellicht nog niet iedereen bekend mee is.

Wanneer je Lucky Strike Scatterpays eens wilt uitproberen, kan je dit ook eerst in de gratis versie doen. Hiermee krijg je de kans het spel eerst te leren kennen. Spelen doe je vervolgens met een minimale inzet van € 0,25 cent per draai en de RTP is 96,25%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...