Wild Booster

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.47%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Booster:

3 plays

Gokkast beoordeling

Wild Booster
RTP 96.47%
Volatiliteit HOOG

Wild Booster

Wild Booster is een online fruitkast van ontwikkelaar Pragmatic Play, waarbij het allemaal draait om de Wild Booster!

Je speelt deze fruitslot met een minimale inzet van 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inzetten. Dit is een hoge variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,47%. Je kunt in Wild Booster tot maar liefst een half miljoen euro winnen.

Wild Booster speelregels

Je speelt Wild Booster met twintig actieve winlijnen. Wild Booster draait volledig om de feature Wild Boost. Deze wordt op een willekeurig moment in het spel gestart nadat je een winnende combinatie hebt weten te maken met een wild symbool erin.

De wild symbolen vervangen alle andere symbolen en helpen je op deze manier om een winnende combinatie te maken. Bovendien kan het wild symbool op alle rollen te voorschijn komen.

De Wild Boost Feature kent twaalf verschillende boosters. Deze boosters bevatten vermenigvuldigers van minimaal twee keer tot maar liefst honderd keer. Deze boosters gelden voor de winnende combinaties waarin het wild symbool ook in voor komt.

Ook vind je in Wild Booster een scatter symbool. Wanneer je hiervan minimaal drie weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins feature. Echter krijg je ook de optie om de bonus spins te kopen, dit kost je vijfenzeventig keer de inzet.

Je krijgt nu twee opties:

  • Mega Boost – Je start het bonusspel met een twee keer vermenigvuldiger. Elke keer dat je vijf scatters hebt weten te bemachtigen, loopt deze vermenigvuldiger op. Deze vermenigvuldiger loopt op tot honderd.
  • Ultra Boost – Je start het bonusspel met een drie keer vermenigvuldiger en ook hier gaat de vermenigvuldiger omhoog voor elke vijf scatters die je weet te bemachtigen. Deze vermenigvuldiger loopt op tot vijftig.

Wild Booster thema en symbolen

Wild Booster heeft een klassieke fruitslot uitstraling en zo speel je dus ook met de traditionele symbolen. Het best uitbetalende symbool is de rode zeven. Je kan met de rode zeven tot wel zeshonderd keer je inzet winnen.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart-symbolen. Deze leveren tussen de dertig en zestig keer je inzet op.

Wanneer je Wild Booster met de flinke boosters en dus vermenigvuldigers speelt, kun je flink winnen in deze slotmachine.

Conclusie en vergelijkbare games

Wild Booster is een hoge variatie gokkast waarin je flinke bedragen kunt winnen. Wild Booster is een klassieke fruitkast maar dan met een paar leuke extraatjes. Vooral het bonusspel maakt het spel spannend.

De ene progressieve vermenigvuldiger loopt op tot honderd, máár is relatief langzaam en de andere is juist een stuk sneller, maar loopt maar op tot vijftig. In deze feature zijn de echt goede bedragen te winnen.

Er is ook een gratis versie van deze gokkast te spelen. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Daarnaast is Wild Booster te spelen op alle apparaten en wordt het ondersteund door iOS en Android.

Een ander online fruitslot die we aan je willen voorstellen is 9 Blazing Diamonds, ontwikkeld door MicroGaming. Dit is een hoge variatie gokkast dat je al kunt spelen met een minimale inleg van €0,20 cent per draai.

Je speelt 9 Blazing Diamonds met vijfentwintig actieve winlijnen en je kunt tot wel tweehonderdduizend euro winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,33% ook netjes. Probeer ook deze slotmachine eens uit!

Betsson heeft met Club Reno Wild een goede opvolger weten te maken van het al enorm bekende en populaire Club Reno. Club Reno Wild is een lage variatie gokkast dat al te spelen is vanaf €0,20 cent per draai.

Je speelt Club Reno Wild met vijf winlijnen en je kunt tot vijfenveertigduizend euro binnen slepen. Je speelt Club Reno Wild met maar liefst drie kasten tegelijk! Het uitkeringspercentage is met 96,1% ook netjes op het gemiddelde. Daarnaast is dit spel beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...