Phoenix Forge

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.51%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Phoenix Forge:

6 plays

Gokkast beoordeling

Phoenix Forge
RTP 96.51%
Volatiliteit HOOG

Phoenix Forge

Pragmatic Play heeft een videoslot ontwikkeld genaamd Phoenix Forge dat geïnspireerd is op een mythische vogel met speciale krachten.

Je speelt Phoenix Forge met een minimale inzet van €0,20 cent en een maximale inzet van €100,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met 96,51% netjes boven het gemiddelde. Je kunt in deze gokkast tot vijfduizend keer je inzet terug winnen.

Phoenix Forge speelregels

Je speelt Phoenix Forge op vijf rollen met drie rijen en twintig winlijnen. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst een half miljoen euro winnen! Naast dit flinke bedrag is het bovendien ook een vermakelijk spel om te spelen.

Phoenix Forge heeft een aantal features. Na elke winnende combinatie die je maakt, trigger je de zogenoemde Tumble Feature, deze bonusfeature zorgt ervoor dat de vermenigvuldiger elke keer met een stapje omhoog gaat.

Ook kom je een gratis spins feature tegen in deze gokkast. Wanneer je minstens drie scatter symbolen weet te bemachtigen, krijg je minimaal tien en maximaal twintig gratis spins. Maar, je wint bovendien ook gelijk een geldprijs van minimaal twee en maximaal twintig keer je inzet!

Tijdens deze gratis spins worden de vermenigvuldigers sticky tot het einde van de ronde, zo kan je dus flinke bedragen winnen.

Phoenix Forge thema en symbolen

Het thema van Phoenix Forge is geïnspireerd op de Griekse mythologie. De phoenix is een vogel dat geassocieerd werd met de zon. Het spel is kleurrijk en netjes neergezet, precies zoals we gewend zijn van de videoslots van Pragmatic Play.

De gouden phoenix is het bonussymbool. Wanneer je hiervan drie bemachtigt, dan activeer je het bonusspel.

Het wild symbool in deze gokkast zijn de eieren van de phoenix. Dit symbool kan alleen voorkomen op de tweede, derde of vierde reels. Dit symbool vervangt tevens alle symbolen, behalve de scatter symbolen.

Ook kom je de edelstenen tegen. De rode edelsteen is het meeste waard, wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit je vijfentwintig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Phoenix Forge is een prachtig opgezet spel wat enorm leuk is om te spelen. Het spel is vermakelijk vanwege de leuke features en bovendien de flinke bedragen die te winnen zijn. Je komt onder meer bonus features, gratis spins, wild en scatter symbolen tegen.

Phoenix Forge is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel is beschikbaar op zowel iOS als Android. Ook is er een gratis versie beschikbaar.

Play’n Go heeft een videoslot ontwikkeld waar de phoenix ook centraal in staat, genaamd Phoenix Reborn. Deze populaire gokkast is te spelen met een minimale inzet van €0,40 cent per draai.

Deze medium variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96,50%. Je speelt op veertig winlijnen en je kunt wel vijfduizend keer je inzet winnen.

Ook ontwikkelaar Yggdrasil heeft een prachtig slotmachine ontwikkeld, genaamd Hades Gigablox. Je speelt deze gokkast op een reels van zes keer zes en met vijftig winlijnen. Je speelt dit spel al vanaf €0,10 ent per spin.

Je komt in Hades Gigablox een flink aantal leuke features tegen. Daarnaast kan deze hoge variatie gokkast je miljonair maken! De maximale winst die je kan binnen slepen in deze gokkast is ruim een miljoen euro! Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...