Great Rhino Megaways

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.58%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Great Rhino Megaways:

2 plays

Gokkast beoordeling

Great Rhino Megaways
RTP 96.58%
Volatiliteit HOOG

Great Rhino Megaways

Great Rhino Megaways was de eerste Megaways slot van Pragmatic Play. Het is het vervolg op de Great Rhino video slot. In deze beoordeling gaan we uitgebreid in op de werking van de slot en wat onze mening er over is. We verklappen alvast dit een veilige slot is en dat we hopen dat Pragmatic Play in de toekomst meer durft. Het spel werkt snel en efficiënt en is uitgevoerd met moderne technologieën. Als je op zoek bent naar iets unieks dan is deze slot het niet voor jou, maar voor liefhebbers is het the place to be met een relatief hoog RTP en meer dan 200.000 manieren om te winnen.

Dit wil je zeker weten over Great Rhino Megaways

Ontwikkelaar:     Pragmatic Play

Type:                     Video slot

Thema:                 Dieren

RTP:                      96.47% – 96,58%

Winlijnen:           maximaal 200.704 manieren om te winnen

Rollen:                 6×4

Min-max inzet:   0,20 – 125 euro

Bonussen & features:  Gratis spins bonus

Variantie:              Hoog

Maximale uitbetaling:  20.000 keer de inzet

Lanceerdatum:   2020

Zo speel je dit spel

De uitvoering van deze nieuwe klassieker van Pragmatic Play is kenmerkend voor alle Megaways slots. Het raster beschikt over 6 rollen en op elke rol kunnen hoogstens acht symbolen verschijnen. Er zijn vallende symbolen en het spel beschikt over een hoge variantie. Wilde dieren zoals flamingo’s, krokodillen, apen en cheetah’s leveren de hoogste waarde op. Als je er daar zes van verzamelt ontvang je tot 50 keer jouw eigen inzet. Uiteraard leveren de kaartsymbolen minder op en ontvang je dan maximaal 1 tot 1,5 keer jouw inzet. Het spel beschikt over een turboknop waardoor je snel kunt schakelen als je weet wat je doet. Die turboknop is bijzonder handig omdat je anders lang bezig bent om het bonusspel vrij te spelen.

In dit kader wijzen we je ook op de Super bet optie. Door deze te activeren moet je 25% van jouw inzet inleveren maar kan jou eenvoudig extra scatters bezorgen. Die kun je vervolgens gebruiken om de speciale extra feature, die we zo bespreken, vrij te spelen. Met de Super bet optie maak je aanspraak op het hogere RTP. Door te kiezen voor deze aanbieder kies je voor veiligheid en gegarandeerd eerlijke spellen.

Wildlife en de extra features van deze bijzondere Megaways slot

Great Rhino Megaways is uitgebracht binnen een wildlife thema. Op de transparante achtergrond zie je de savannah en het onderwerp is tot in detail uitgewerkt. Dankzij de vele winmanieren blijft het spel vermaken. Uiteraard is deze helemaal mobiel compatibel en speelbaar op Android en Apple toestellen. Als doorgewinterde gokker kun je je eigenlijk niets meer wensen.

De Great Rhino Megaways slot beschikt verder over een bonus om gratis spins bij vrij te spelen. Om deze bonus vrij te spelen moet je minimaal 4,5 of 6 scatters verzamelen. Deze komen in de vorm van gouden munten met een neushoorn kop erop. Hoeveel spins je ontvangt en welke vermenigvuldiger daar op van toepassing is, wordt bepaald door het aantal verzamelde scatters. Je ontvangt bijvoorbeeld 5,9 of 13 gratis spins met een vermenigvuldiger van 10. Daarnaast ontvang je 15, 19 of 23 gratis spins met een vermenigvuldiger van 1. Tenslotte is er de mystery choice. Als je begonnen bent met spinnen kun je de progressieve vermenigvuldiger vrijspelen.

Tenslotte onze mening over dit nieuwe spel

Als we eerlijk zijn had deze geliefde producent meer kunnen doen met deze software. Je merkt dat het hun eerste Megaways slot is en de voorzichtigheid die daarbij komt kijken. Als je daarentegen fan was van het originele spel loont dit zeker de moeite. Je kunt de aangeboden features helaas niet kopen, maar de winkansen zijn redelijk. Wel strekt het ter aanbeveling om de slot eerst gratis uit te proberen voordat je voor echt geld inzet. Zo weet je dat je geen onnodige verliezen lijdt.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...