Fruit party

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fruit party:

8 plays

Gokkast beoordeling

Fruit party
RTP 96.5%
Volatiliteit MED

Fruit party

Fruit Party is een videoslot ontwikkeld door Pragmatic Play dat gebruik maakt van het Cluster Pay mechanisme.

Je speelt Fruit Party met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inzetten. Dit is een medium variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,47%. Je kunt in Fruit Party tot maar liefst een half miljoen euro winnen.

Fruit Party speelregels

Je speelt Fruit Party op een reels van zeven keer zeven en je maakt een winnende combinatie wanneer je minimaal vijf gelijke symbolen in een cluster weet te vormen. Elke keer dat je een winnende combinatie hebt weten te maken, verdwijnen deze van het scherm en zo wordt er plaats gemaakt voor nieuwe symbolen én dus nieuwe winnende combinaties. Dit gaat net zo lang door tot dat er geen winsten meer gemaakt worden.

Ook kom je in Fruit Party een bonus feature tegen, genaamd Free Falls. Deze activeer je met de bonussymbolen. Je hebt slechts drie van deze symbolen nodig om deze te activeren én ze hoeven niet in een cluster te staan.

  • Drie van deze bonus symbolen is goed voor tien gratis spins.
  • Vier van deze bonus symbolen is goed voor elf gratis spins.
  • Vijf van deze bonus symbolen is goed voor twaalf gratis spins.
  • Zes van deze bonus symbolen is goed voor dertien gratis spins.
  • Zeven van deze symbolen leveren je veertien gratis spins op.

Daarnaast speel je de Free Falls met vermenigvuldigers die kunnen oplopen tot vier keer. Deze vermenigvuldigers komen op willekeurige momenten naar voren en kunnen ervoor zorgen dat je flinke winsten kunt boeken.

Fruit Party thema en symbolen

Fruit Party is een fruitkast in een nieuw en modern jasje. Naast de fruitsymbolen kom je ook een hartje tegen.

Vijf hartjes zijn goed voor nul komma twee keer de inzet. In het basisspel leveren  deze hartjes in een cluster van vijftien het minste op, namelijk tot twintig keer de inzet.

De fruit symbolen zijn de best uitbetalende symbolen. De pruimen kunnen je tot maximaal zestig keer de inzet opleveren. De druiven tot wel tachtig keer de inzet. De appels zijn goed voor maximaal negentig keer de inzet en de sinaasappels leveren je tot honderd keer de inzet op. De aardbeien zijn het hoogst uitbetalende symbool, deze kunnen namelijk tot honderdvijftig keer de inzet uitbetalen.

De blokjes die je op willekeurige momenten op het scherm krijgt zijn de vermenigvuldigers van het scherm en deze kunnen tot twee keer verdubbelen. Maar de vermenigvuldigers kunnen óók met elkaar verdubbelen waardoor je tot ruim tweehonderdvijftig keer kunt vermenigvuldigen.

Conclusie en vergelijkbare games

Fruit Party is een super vermakelijke fruitslot die alles behalve klassiek aandoet. Ja, je speelt met de fruitsymbolen, maar deze zien er vrolijk en kleurrijk uit. Er zitten leuke features in deze gokkast en je kunt bovendien ook flinke bedragen binnen slepen.

Fruit Party is ook gratis te spelen, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Ook vind je van deze slotmachine een mobiele versie.

Houd je van de Cluster Pay games? Neem dan ook eens een kijkje in Jammin Jars, een videoslot ontwikkeld door Push Gaming. Je speelt Jammin Jars op een reels van acht keer acht en inzetten is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Jammin Jars is een hoge variatie gokkast en heeft een uitkeringspercentage van maar liefst 96,83%. Bovendien is deze gokkast beschikbaar op alle apparaten.

Een andere fruitautomaat die ee wat klassiekere uitstraling heeft is Random 2 Wild, ontwikkeld door Stakelogic. Random 2 Wild heeft een medium variatie en een uitkeringspercentage van 95,08%.

Je speelt Random 2 Wild met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal vijfentwintighonderd keer je inzet per draai winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...