Chicken Drop

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 95.51%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Chicken Drop:

1 plays

Gokkast beoordeling

Chicken Drop
RTP 95.51%
Volatiliteit HOOG

Chicken Drop

Chicken Drop is een videoslot ontwikkeld door Pragmatic Play dat pas onlangs gelanceerd is en waarin je opzoek gaat naar de leuke en spannende bonus features.

Je speelt Chicken Drop met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Je kan in deze gokkast tot maximaal vijfduizend keer je inzet winnen. Het theoretische uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,5%, wat netjes boven het gemiddelde ligt. Chicken Drop is ene hoge variantie gokkast.

Chicken Drop speelregels

Je speelt Chicken Drop op een matrix van zeven keer zeven en een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te bemachtigen. Het spel maakt gebruik van het zogenoemde cluster pays mechanisme. Hoe groter je het cluster weet te maken, hoe hoger de uitbetalingen zijn.

Winnende combinaties verdwijnen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen en wellicht nieuwe winnende combinaties.

Je komt in Chicken Drop ook een scatter symbool tegen, dit is de schatkist. Wanneer je van dit symbool ten minste vier weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins bonus feature. Wanneer het je echter niet lukt om deze feature in te komen, krijg je ook de mogelijkheid om je in te kopen. Dit kost je honderd keer de inzet.

Je krijgt in deze feature tot tien gratis spins en tijdens elke draai komt het gouden ei naar voren. De twee symbolen die belangrijk zijn tijdens deze ronde zijn de gieter en het klavertje vier. De gieter zal namelijk het gouden ei vergroten, tot maximaal zes keer zes en het klavertje vier is een vermenigvuldiger. Deze vermenigvuldiger kan oplopen tot elf keer.

Chicken Drop thema en symbolen

Je speelt deze online gokkast met tien symbolen, waarvan zeven symbolen een uitbetaling kunnen opleveren.

Je speelt het spel op het platteland en op de achtergrond zie de boerderij staan. Het spel is vrolijk en kleurrijk neergezet en de symbolen waarmee je speelt zijn de klassieke fruitsymbolen, die in een nieuw en fris jasje zijn neergezet.

Conclusie en vergelijkbare games

Chicken Drop is een leuk en vermakelijk spel, dat pas onlangs is uitgebracht. Het spel is redelijk simpel opgezet, waardoor het toegankelijk is voor alle soorten spelers. Maar het spel is verre van saai. De bonussen in het spel zijn erg creatief neergezet, waardoor deze uitdagend en gewoon-weg leuk zijn.

Daarnaast vinden we het prettig te zien dat er ook altijd de mogelijkheid is om je in te kopen in de bonus features. Wanneer je geen zin hebt om een tijd te spelen en je wil direct deze ronde in, dan is dit ook mogelijk.

Chicken Drop is ook gratis te spelen. Dit doe je middels de demo-versie en hiermee krijg je de kans om het spel te leren kennen voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Daarnaast is Chicken Drop ontwikkeld met de meest hoogwaardige technologie, waardoor het spelen op mobiele apparaten ook prima in orde is. Wanneer je onderweg bent en je wilt dit spel spelen, dan heb je slechts een internetverbinding nodig.

Red Tiger brengt regelmatig nieuwe spellen uit. Een spel die je wellicht nog niet kent van deze ontwikkelaar is Dynamite Riches. Dit spel speelt zich af in een verlaten diamantmijn, waarin je opzoek gaat naar diamanten.

Je speelt Dynamite Riches vanaf € 0,20 cent per draai en dit doe je met twintig winlijnen. Je kan tot ruim vijfduizend keer je inzet winnen. Dit is een medium variantie gokkast met een RTP van 95,7%.

iSoftBet heeft de gokkast Million Coins Respin ontwikkeld. Je kan in dit spel tot maximaal een half miljoen euro winnen en spelen doe je al vanaf € 0,20 cent per draai.

Opvallend is in dit spel dat het uitkeringspercentage afgaan gelijk van de inzet waarmee je speelt. Speel je met de maximale inzet van € 10,- per draai, dan speel je met een RTP van 96%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...